NBA | Χίμπερτ: "Είμαστε σκληροί πνευματικά..."

Στην ψυχή, τη θέληση και το πάθος που έβγαλαν στο παρκέ της "Bankers Life Fieldhouse Arena" στάθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τέταρτης αναμέτρησης των Πέισερς με τους Χιτ, Ρόι Χίμπερτ, τονίζοντας ότι στους τελικούς του NBA θα περάσει η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο.

"Είμαστε σκληροί πνευματικά και να είστε σίγουροι ότι δεν υπήρχε ούτε ένα παιδί στα αποδυτήρια που να μην πίστευε ότι θα κερδίσουμε αυτό το ματς. Έτσι όπως εξελίχθηκε η σειρά, θα κερδίσει αυτός που θέλει περισσότερο

την πρόκριση στους τελικούς, δήλωσε αρχικά ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος στη νίκη των "ινδιάνων" είχε 23 πόντους (10/16 δίποντα, 3/4 βολές) και 12 ριμπάουντ σε 40 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας μεγάλη ζημιά στους Πρωταθλητές του Μαϊάμι.

Παράλληλα, ο Χίμπερτ είχε να πει και ένα καλό λόγο για τον συμπαίκτη του Λανς Στέφενσον. Χαίρομαι για τον Λανς Στέφενσον. Πρέπει να ωριμάσει για να δείξει το ταλέντο του και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει μια χαρά", υποστήριξε χαρακτηριστικά το πεντάρι των Πέισερς για τον 22χρονο γκαρντ, που ήταν θετικότατος κόντρα στην παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, καταγράφοντας 20 πόντους (9/15 σουτ), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και μόλις 1 λάθος σε 41 αγωνιστικά λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα