NBA | Δεν το... κουνάει από την Νέα Υόρκη ο Σούμπερτ

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Ιμαν Σούμπερτ από τους Νικς έβαλε ο Μάικ Γούντσον, με τον τεχνικό των Νεοϋορκέζων να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αποτελέσει μέρος κάποιας ανταλλαγής ο ταλαντούχος γκαρντ.

Την αντίθεσή του σε ενδεχόμενη ανταλλαγή του Σούμπερτ είχε εκφράσει και ο ηγέτης των Νικς Καρμέλο Αντονι, κάτι στο οποίο ο προπονητής τους συμφώνησε απόλυτα και... έκοψε την όρεξη σε όσους "γλυκοκοίταζαν" τον 22χρονο πόιντ γκαρντ, λίγο προτού ολοκληρωθεί η περίοδος ανταλλαγών.

Ο Γούντσον, μιλώντας στο ESPN,

ρωτήθηκε αν θα βρίσκεται ο Σούμπερτ και μετά τις 21 Φεβρουαρίου (σ.σ. όταν και τελειώνει η περίοδος των ανταλλαγών) και ήταν αφοπλιστικός: "Οπως ακριβώς το είπατε, αυτό θα γίνει. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι!", υπογράμμισε ο κόουτς της ομάδας του "Μεγάλου Μήλου" και πρόσθεσε:

"Εχουμε ορισμένα σκαμπανεβάσματα εξαιτίας των τραυματισμών, παραμένουμε όμως μια αρκετά δυνατή ομάδα και όλοι οι παίκτες μας έχουν βοηθήσει να διατηρηθούμε στο επίπεδο που βρισκόμαστε, μέχρι να είναι όλοι απόλυτα έτοιμοι. Ο Ιμαν είναι σημαντικό κομμάτι για εμάς. Μου αρέσουν πολλά από τα στοιχεία του νεαρού. Είχε μια πολύ καλή ρούκι σεζόν, αλλά είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά. Ωστόσο, επέστρεψε και πρέπει να του δείξω εμπιστοσύνη, προκειμένου να τον βοηθήσω να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν. Δεν είναι ακόμα όπως πριν απ' τον τραυματισμό του, με τον καιρό όμως θα βρεθεί ξανά στο ίδιο επίπεδο".

Keywords
Αναζητήσεις
nba σουμπερτ...
Τυχαία Θέματα