NBA | Δεν το πιστεύει ακόμα ο Γιανγκ!

Ο Νικ Γιανγκ θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στους Σίξερς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως τι συμβαίνει και δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα είναι συμπαίκτης με τον Άντριου Μπάινουμ.

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των Σίξερς μίλησε για το χρονικό της μετακίνησής του στη Φιλαδέλφεια.

"Ήμουν σοκαρισμένος. Δεν πίστευα ότι υπήρχε περίπτωση να έρθω και να αγωνιστώ στη Φιλαδέλφεια", δήλωσε αρχικά ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τεχνικό

της ομάδας, Νταγκ Κόλινς.

"Ο Νταγκ με πήρε τηλέφωνο και είχαμε μια πολύ ωραία συνομιλία. Μίλησε στη μητέρα μου και τον πατέρα μου και μόλις η μητέρα μου άρχισε να τον επαινεί, κατάλαβα ότι θα πάω στους Σίξερς".

Παράλληλα, ο Γιανγκ δείχνει πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα είναι συμπαίκτης του Άντριου Μπάινουμ! "Είναι απίστευτο, πραγματικά! Είναι τεράστιο επίτευγμα να έχει στο ρόστερ ένα παίκτη σαν αυτόν. Θα μας κάνει να δουλέψουμε πιο σκληρά επειδή γνωρίζουμε ότι θα γίνουμε στόχος από τις άλλες ομάδες. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν", υποστήριξε.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Αμερικανός πρώην παίκτης των Κλίπερς ισχυρίστηκε: "Ο κόσμος λέει ότι έκανα λάθος αφήνοντας το Λος Άντζελες και τους Κλίπερς, αλλά στην πραγματικότητα εγώ αισθάνομαι σαν να έφερα το Λ.Α. μαζί μου στη Φιλαδέλφεια!"

Keywords
Τυχαία Θέματα