NBA | Ευχάριστα νέα για Πολ και Μπίλαπς

Κάθε λόγο να χαμογελούν έχουν οι Κλίπερς και φυσικά ο Βίνι Ντελ Νέγκρο, καθώς ο Κρις Πολ έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση της ομάδας, ενώ ο Τσόνσι Μπίλαπς πήρε την άδεια από τους γιατρούς να ανεβάσει στροφές.

Για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο "CP3" κατόρθωσε να συμμετάσχει σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο δεν βρίσκεται ακόμη σε θέση να αγωνιστεί κανονικά.

Οι Κλίπερς αυτή τη στιγμή είναι στην Κίνα, καθώς μέσα στην εβδομάδα έχουν προγραμματίσει να αντιμετωπίσουν δύο φορές σε φιλικά παιχνίδια τους πρωταθλητές

Μαϊάμι Χιτ, με τον Πολ να τονίζει ότι "λογικά δεν θα παίξω σε αυτά τα παιχνίδια". Παράλληλα, ο 27χρονος γκαρντ δήλωσε: "Έχω ξεκουραστεί καλά γιατί όλον αυτό τον καιρό δεν μπορούσα να συμμετέχω στις προπονήσεις και θα είμαι απόλυτα έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εκτός απροόπτου θα μπορέσω να αγωνιστώ τουλάχιστον σε ένα φιλικό πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν".

Όσον αφορά τώρα τον Μπίλαπς, πήρε την άδεια από το ιατρικό επιτελείο των Κλιπς να ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις για πρώτη φορά μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη τον Φεβρουάριο. Όπως είναι λογικό, αυτό είναι ένα ακόμα πολύ ευχάριστο νέο για τον τεχνικό του Λος Άντζελες, Βίνι Ντελ Νέγκρο, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε να έχει στη διάθεσή του τόσο τον Πολ όσο και τον Μπίλαπς για το εναρκτήριο ματς της σεζόν 2012/2013 κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις στις 31 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα