NBA | Έλις: "Ήταν συγκινητικό..."

Γνώρισε την αποθέωση από 19.000 και πλέον ανθρώπους στο Γκόλντεν Στέιτ τη στιγμή που ο εκφωνητής του γηπέδου τον παρουσίασε για λογαριασμό των Μπακς. Πριν λίγο βρισκόταν στον πάγκο των Ουόριορς, δίνοντας θερμές αγκαλιές και χειραψίες με τους πρώην συμπαίκτες του…

Ωστόσο, στο παρκέ έδειξε ότι είναι επαγγελματίας και πως όταν πρόκειται για δουλειά, το συναίσθημα μένει στην άκρη… Φυσικά, μιλάμε για τον Μόντα Έλις, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο γήπεδο της ομάδας που αγωνιζόταν από το 2005 και όπως ήταν λογικό, ένιωθε πολύ παράξενα.

"Ήταν συγκινητικό, αλλά

εκείνη τη στιγμή έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου", δήλωσε ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, που έπαιξε για πρώτη φορά κόντρα στους Ουόριορς.

Μάλιστα, δεν της φέρθηκε καλά ως… παλιόφιλος, καθώς πλήγωσε την πρώην ομάδα του με τους 18 πόντους που σημείωσε σε 39 λεπτά, βοηθώντας το Μιλγουόκι να πάρει το διπλό.

"Βγήκαμε και αγωνιστήκαμε σαν ομάδα, πήραμε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει. Προσωπικά ένιωσα υπέροχα, πολύ χαλαρα!", ανέφερε Μόντα Έλις, ο οποίος πραγματοποίσε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο του ματς ως "ελάφι".

Keywords
Τυχαία Θέματα