NBA | "Ελπίζω να δολοφονηθεί η οικογένειά σου!"

Απίστευτο κι όμως... αμερικανικό! Ο Στιβ Μπλέικ δέχεται απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά του, καθώς... τόλμησε να αστοχήσει στο τρίποντο που μπορούσε να δώσει τη νίκη στους Λέικερς στο χθεσινό παιχνίδι στην Οκλαχόμα!

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, η βλακεία είναι... ανίκητη και ο υπέρμετρος φανατισμός δεν λείπει ούτε από τους φιλάθλους του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη... Ο 32χρονος πόιντ γκαρντ αποκάλυψε ότι άγνωστοι απειλούν την ίδια του την οικογένεια, ελπίζοντας να δολοφονηθεί!

Ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε η σύζυγος του Αμερικανού πόιντ γκαρντ έλεγε χαρακτηριστικά:

"Ελπίζω να δολοφονηθεί η οικογένειά σου"

Ο Μπλέικ εμφανώς αναστατωμένος και θυμωμένος με αυτό το περιστατικό, δήλωσε πως "είναι απογοητευτικό να υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που κουβαλούν τέτοιο μίσος μέσα τους. Δεν μου αρέσει να γίνεται αυτό σε βάρος της οικογένειάς μου. Μπορείς να πεις ό,τι θες για μένα, αλλά όχι για τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Δεν ασχολούμαι με αυτές τις αηδίες".

Πάντως, το παράδοξο είναι ότι ο άσος των "λιμνανθρώπων" είχε πετύχει 19 πόντους στο έβδομο και τελευταίο ματς της πρώτης φάσης των πλέι οφ κόντρα στους Νάγκετς, ωστόσο κάποιοι ανεγκέφαλοι θεώρησαν... σωστό να απειλήσουν την οικογένειά του, επειδή δεν κατόρθωσε να ευστοχήσει στο τρίποντο με το οποίο η ομάδα του Λος Άντζελες θα περνούσε από την έδρα των Θάντερ, κάνοντας το 1-1 στη σειρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα