NBA | Ένα mail από τον Στίβενς…

Τι κι αν είναι μόλις 37 ετών, δηλαδή πολύ νεαρός για προπονητής, και συνάμα δεν έχει εργαστεί ποτέ του σε ομάδα του NBA; Ο Μπραντ Στίβενς δείχνει να έχει πιάσει για τα καλά το νόημα στη Βοστώνη!

Ο Αμερικανός κόουτς έχει στόχο να παρουσιάσει ανταγωνιστικούς και ελκυστικούς τους Σέλτικς τη νέα περίοδο, ωστόσο θεωρεί ότι αυτό δεν μπορεί να έρθει μόνο με δουλειά μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται να γίνουν πράγματα εκτός αγωνιστικών χώρων και ο Στίβενς κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Τι έκανε; Έγραψε mail

σε πολλούς παλαίμαχους παίκτες των Κελτών, ζητώντας από αυτούς να δίνουν το παρών όποτε τους είναι εύκολο στις προπονήσεις και τους αγώνες, προκειμένου να βοηθήσουν κι εκείνοι με κάποιο τρόπο την παλιά τους ομάδα! Με την κίνησή του, λοιπόν, να γράψει mail και να το στείλει σε πρώην άσους των Σέλτικς, δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή του για... συστράτευση, ώστε ο οργανισμός τη νέα σεζόν να είναι ισχυρός και "δεμένος" σε όλα τα θέματα τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ.

“Η μαγεία, η ιστορία, η κουλτούρα και η παράδοση των Celtics μιλάει από μόνη της. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στα αμερικανικά σπορ. Στη συνέντευξη Τύπου της πρόσληψής μου έμεινα έκθαμβος αντικρίζοντας τα 17 λάβαρα των πρωταθλημάτων. Είμαι πάνω απ' όλα φίλαθλος και θαυμαστής των Boston Celtics και όλων αυτών που έχουν πετύχει χάρη σε κάθε έναν από εσάς.

Εκ μέρους του management των Celtics, του staff και των παικτών, σας γράφω για να επιστρέψετε. Είστε ευπρόσδεκτος να έρθετε στις προπονήσεις, στα εντός έδρας παιχνίδια, στο TD Garden, στα εκτός έδρας παιχνίδια και στα κοινωνικά προγράμματα των Celtics. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω στο άμεσο μέλλον”.

Αυτό το γράμμα o Στίβενς το έστειλε σε αδιευκρίνιστο αριθμό παλιών παικτών των Σέλτικς (το συγκεκριμένο απευθυνόταν στον Κένι Άντερσον). Δείχνει αποφασισμένος να αφήσει το στίγμα του στη Βοστώνη και μέχρι στιγμής έχει αφήσει θετικότατες εντυπώσεις με τις ιδέες του. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα