NBA | "Εσπασε" όλα τα κοντέρ ο Ουόρλντ Πις!

Τρέλανε τους πάντες στο Λος Αντζελες ο Μέτα Ουόρλντ Πις και πρώτους απ' όλους... τους γιατρούς, καθώς ισχυρίζεται -και δεν έχει λόγο να πει... ψέμματα ρισκάροντας την υγεία του- ότι μόλις 12 ημέρες μετά το χειρουργείο στο γόνατο είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση!

Το πλήγμα για τους Λέικερς και τον Ντ' Αντόνι ήταν τεράστιο, όταν στις 27/3 μάθαιναν ότι ο... πάλαι ποτέ Ρον Αρτέστ έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μένοντας εκτός για περίπου έξι εβδομάδες...

Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία

και οι εκτιμήσεις των γιατρών έλεγαν ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες για να πατήσει ξανά παρκέ... Ωστόσο, ο Ουόρλντ Πις διέψευσε τους πάντες και αποτελώντας... ιατρικό θαύμα υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να κάνει την επανεμφάνισή του στην αναμέτρηση με τους Χόρνετς!

"Είμαι έτοιμος!", ξεκαθάρισε ο 33χρονος σκληροτράχηλος φόργουορντ των "Λιμνανθρώπων", που φέτος μετρά 12,8 πόντους, 5,1 ριμπάουντ, 1,7 κλεψίματα και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο, κάτι που αν μη τι άλλο χαροποίησε ιδιαίτερα τον Μάικ Ντ' Αντόνι ο οποίος το επιβεβαίωσε: "Είναι κατά 80-90% εντάξει! Αν δεν έχει ενοχλήσεις και στην τελευταία προπόνηση, θα παίξει!".

Η... αστραπιαία επιστροφή του Μέτα Ουόρλντ Πις έρχεται σαν... "μάννα εξ ουρανού" γιθα τους Λέικερς στην κρισιμότερη στιγμή, που παλεύουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ...

Keywords
Τυχαία Θέματα