NBA | Έβαλε στεφάνι ο ΛεΜπρον!

Πέρα από τις μεγάλες επιτυχίες μέσα στο παρκέ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τα πηγαίνει εξίσου καλά και μακριά από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Το 2012 κατέκτησε το πρώτο του δαχτυλίδι στο NBA με τους Μαϊάμι Χιτ, πέρσι έκανε το repeat και το Σάββατο (14/9) ήρθε η σειρά του... τρίτου! Φυσικά, δεν εννοούμε ότι ο "βασιλιάς" στέφθηκε ξανά Πρωταθλητής, αλλά όταν λέμε δαχτυλίδι αναφερόμαστε στη βέρα που φόρεσε, καθώς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Σαβάνα Μπρίνσον, σε ξενοδοχείο του Λας

Βέγκας.

Με την 27χρονη Σαβάνα ο 29χρονος ΛεΜπρον έχει σχέση από το γυμνάσιο. Οι δυο τους έχουν δύο γιους, είναι αρραβωνιασμένοι από την τελευταία μέρα του 2011 και χθες έβαλαν στεφάνι, υπό το βλέμμα 200 περίπου καλεσμένων. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο προπονητής των Χιτ, Έρικ Σπόελστρα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μίκι Άρισον, αλλά και ο πολύ καλός του φίλος, ο Καρμέλο Άντονι. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως πριν από το γάμο είχε προηγηθεί μπάρμπεκιου την Παρασκευή (13/9), ενώ για σήμερα (15/9) είναι προγραμματισμένη νέα... πράξη με φαγοπότι, διασκέδαση και χορό. Δηλαδή, ο Τζέιμς διοργάνωσε τριήμερο γλέντι για να γιορτάσει το γάμο του με τη Σαβάνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα