NBA | Καμία ανησυχία στην Ιντιάνα...

Οι Πέισερς έδωσαν συνέχεια στο αρνητικό τους σερί, καθώς υποχρεώθηκαν από τους Μάτζικ στην τέταρτη διαδοχική ήττα τους και είναι ξεκάθαρο ότι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση... Ωστόσο, στην Ιντιάνα δεν τους παίρνει από κάτω και μάλιστα δείχνουν να μην πτοούνται.

"Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση", ανέφερε ο Πολ Τζορτζ, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ και κορυφαίος για την ομάδα του με 22 πόντους.

"Όπως και να έχει, είμαστε ακόμα σε καλό σημείο, παραμένουμε μια καλή ομάδα και απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Τη Δευτέρα δεν αγωνιζόμαστε και αυτό το ρεπό

είναι πολύ αναγκαίο για εμάς", κατέληξε ο Αμερικανός άσος.

Στις τάξεις των Πέισερς επικρατεί ηρεμία παρά των συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, κάτι το οποίο αντιλαμβάνεται και ο προπονητής εκτός από τους ίδιους τους παίκτες, καθώς άπαντες πιστεύουν πως έχουν καλό σύνολο και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

"Οι παίκτες καταλαβαίνουν", δήλωσε ο κόουτς της Ιντιάνα, Φρανκ Φόγκελ και πρόσθεσε: "Είχαμε χάσει 6 σερί ματς πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά μετά κερδίσαμε 6 στη σειρά. Γνωρίζουμε ότι διαθέτουμε καλή ομάδα. Επιπλέον, ξέρουμε ότι το φορτωμένο πρόγραμμα μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα κάποιες φορές και γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε για να το διαχειριστούμε σωστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα