NBA | Τζάκσον: "Αφήστε την καλύτερη ομάδα να κερδίσει!"

Άναψαν τα αίματα στα πλέι οφ και συγκεκριμένα στη σειρά των Νάγκετς με τους Ουόριορς! Ο Στέφεν Κάρι εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που είχε από τους αντιπάλους του, ο Μαρκ Τζάκσον άφησε αιχμές για τη διαιτησία και τα έβαλε με τους παίκτες του Ντένβερ, ενώ εκ μέρους των "σβόλων", ο Αντρέ Ιγκουοντάλα αρνήθηκε τις... κατηγορίες που προσάπτουν στην ομάδα του!

Οι Νάγκετς κατάφεραν με σχετική άνεση να μειώσουν σε 3-2 τη σειρά, επικρατώντας πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 107-100, ωστόσο το σκληρό παιχνίδι τους δεν άρεσε καθόλου στους "πολεμιστές", με τους Κάρι και Τζάκσον

να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τα... βρώμικα μαρκαρίσματα των αντιπάλων τους.

"Ήταν επιθετικοί, μας πόνεσαν στο πρώτο ημίχρονο, έβαλαν πόντους στην ρακέτα, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας, έστειλαν παίκτες να πονέσουν τον Κάρι και γενικά, μας κέρδισαν κατά κράτος. Υπήρξαν μερικές "βρώμικες" φάσεις νωρίς στον αγώνα. Εντάξει, είμαστε στα play off, προηγηθήκαμε με 3-1 παίζοντας σκληρό, με δύναμη, αλλά καθαρό μπάσκετ. Δεν προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε κάποιον αντίπαλο. Το σκριν που του έγινε στην βολή, είναι ξεκάθαρο χτύπημα στον αστράγαλό του. Αυτό δεν σηκώνει συζήτηση. Μου είπαν από μέσα ότι κάποιοι δεν συμφώνησαν με αυτό, δεν ήθελαν να γίνουν μέρος αυτού του τρόπου μπάσκετ. Αφήστε την καλύτερη ομάδα να κερδίσει. Δεν υπάρχει λόγος να δούμε έναν άσχημο τραυματισμό. Πρέπει να μείνουν όλοι υγιείς", ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού του Γκόλντεν Στέιτ.

Ποιος ήταν, όμως, εκείνος που εκνεύρισε περισσότερο τον Τζάκσον; Ο Κένεθ Φαρίντ! "Ο Φαρίντ έπαιξε καλά, έκανε αυτό που ξέρει, είχε ενέργεια, μερικά εξαιρετικά σκριν, αλλά και μερικά που οι διαιτητές δεν έπρεπε να του επιτρέψουν. Εχω αγωνιστεί μαζί με τύπους σαν και αυτόν, που έβρισκαν συμβόλαιο για να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Τώρα, σαν προπονητής, το βλέπω στους αντιπάλους και προσπαθώ να προστατεύσω τους παίκτες μου", πρόσθεσε ο Τζάκσον.

Με τη σειρά του, ο ηγέτης των "πολεμιστών", Στέφεν Κάρι, ο οποίος "έφαγε" αρκετό... ξύλο, δήλωσε: "Κάποιες στιγμές δέχτηκα χτυπήματα εκτός φάσης".

Η πλευρά των Νάγκετς πάντως δεν έμεινε με... σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε δια στόματος Ιγκουοντάλα! "Στα πρώτα δύο παιχνίδια εγώ ήμουν που δέχτηκα σκληρά χτυπήματα πάνω σε σκριν από τον Μπόγκουτ. Μάλλον οι Ουόριορς έκαναν τη σειρά σκληρή με τον τρόπο που έπαιξαν. Εμείς απλώς σταματήσαμε να είμαστε αυτοί που δεχόμαστε τα χτυπήματα και αποφασίσαμε να αντεπιτεθούμε. Πάντως δεν δέχομαι ότι προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε αντίπαλο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο σταρ του Ντένβερ.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στη σειρά των Νάγκετς με τους Ουόριορς, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, με το έκτο ματς στο Όκλαντ να αναμένεται άκρως συναρπαστικό και ενδιαφέρον!

Keywords
Τυχαία Θέματα