NBA | Κόμπε: «Δεν δίνω δεκάρα για τον Χάουαρντ»

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ αποφάσισε να μην ανανεώσει το καλοκαίρι με τους Λέικερς και στη συνέχεια εξαπέλυσε «βέλη» κατά της ομάδας αλλά και του Κόμπε Μπράιαντ. Η στάση αυτή έχει ενοχλήσει τον «Black Mamba», ο οποίος πλέον αδιαφορεί πλήρως για τον «Σούπερμαν», όντας επικεντρωμένος στην επιστροφή του στα παρκέ και τον αποκλειστικό του στόχο, το πρωτάθλημα!

«Ειλικρινά, δεν μου καίγεται καρφί. Ό,τι έγινε, έγινε. Εάν επέστρεφε, θα ήταν σπουδαίο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 35χρονος

σούτινγκ γκαρντ στη Media Day των «Λιμνανθρώπων», έχοντας γύρω του ένα σωρό δημοσιογράφους να κρέμονται από τα χείλη του.

«Δεν έχει σημασία τι λένε όλοι οι άλλοι. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα», επισήμανε στη συνέχεια, ενώ σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σχολίασε: «Δεν θα αργήσω να βρω τη φόρμα μου. Όταν επιστρέψω στο γήπεδο, θα είμαι έτοιμος. Ποτέ δεν έχω παίξει σεζόν όντας στο 100%. Οπότε, το 78% θα είναι μια χαρά».

Οι Λέικερς δεν θα έχουν φέτος στη διάθεσή τους τον Μέτα Ουόρλντ Πις έπειτα από τέσσερα συναπτά έτη και αυτό ίσως αποδυναμώσει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του Λος Άντζελες. Ποια η γνώμη, όμως, του Κόμπε επ’ αυτού; «Νομίζω ότι πρέπει να προσέξετε τον Νικ Γιανγκ, τον Ουέσλι Τζόνσον. Είναι δική μας δουλειά να τους προπονήσουμε λίγο παραπάνω, να τους μάθουμε κάποια πράγματα και κόλπα, προκειμένου να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο (σ.σ. της άμυνας)», ανέφερε ο Μπράιαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα