NBA | Κόμπε: "Θέλουμε δύο παίκτες πάνω μας!"

Οι Νάγκετς έτρεξαν στο παρκέ του "Staples Center", έπεφταν δύο και τρεις με.... χίλια πάνω στον Άντριου Μπάινουμ, δεν άφηναν τον Μαρκ Γκασόλ να πάρει ανάσα και σκόραραν πολλές φορές μέσα από το "ζωγραφιστό"... Στην τελική, όμως, έφυγαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά με κατεβασμένο το κεφάλι από το Λος Άντζελες, καθώς η παρέα του Κόμπε δεν είχε όρεξη για... αστεία!

Ο 33χρονος σούπερ σταρ ήταν και πάλι ο ηγέτης των Λέικερς, αφού σε 40 λεπτά συμμετοχής σταμάτησε στους 38 πόντους, βοηθώντας την ομάδα του να κάνει το 2-0 στη σειρά

και να μεταφέρει όλο το άγχος στο Ντένβερ.

Άξιος συμπαραστάτης του μεγάλου Μπράιαντ τόσο ο Μπάινουμ με 27 πόντους, όσο και ο Γκασόλ με 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ... Η αρμάδα του Μάικ Μπράουν δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία στο σκορ και τώρα πάει στην έδρα των "σβόλων", προκειμένου να πάρει ακόμα δύο νίκες και να "σκουπίσει" την ομάδα του Κώστα Κουφού.

"Νομίζω ότι τώρα παίζουμε πολύ καλύτερα", είπε ο Κόμπε και πρόσθεσε: "Είναι πολύ δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν, επειδή έχουμε τρία παιδιά που χρειάζονται δύο και τρεις παίκτες για να τους μαρκάρουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα