NBA | Κορυφαίοι της περασμένης εβδομάδας Ουόλ και Όλντριτζ

Στην κατοχή του Τζον Ουόλ και του ΛαΜάρκους Όλντριτζ πέρασε το βραβείο του κορυφαίου παίκτης της περασμένης εβδομάδας στο NBA, καθώς αμφότεροι έκαναν... όργια με τις ομάδες τους!

Ο ηγέτης της Ουάσιγκτον, Τζον Ουόλ, βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και το τελευταίο χρονικό διάστημα παίζει το καλύτερο του μπασκετ για φέτος. Την εβδομάδα που πέρασε σημείωσε κατά μέσο όρο 24 πόντους, 11 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 2,5 κλεψίματα,

σουτάροντας με 61,7% στα δίποντα, 80% στα τρίποντα και 85,7& στις ελεύθερες βολές! Αποτέλεσμα των εντυπωσιακών εμφανίσεών του ήταν οι Ουίζαρντς να κερδίσουν τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν, από τις 11 Μαρτίου μέχρι τις 17.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός των Μπλέιζερς ήταν εξίσου εξαιρετικός... O 27χρονος φόργουορντ/σέντερ κατέγραψε μέσο όρο 27 πόντους, 10,7 ριμπάουντ και 3 μπλοκ, είχε 56,4% στα σουτ εντός πεδιάς και 19/19 βολές! Η ομάδα του Πόρτλαντ μέτρησε δύο νίκες και μία ήττα την περασμένη εβδομάδα, με τον Όλντριτζ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση των παικτών που έχουν 20 αγώνες με τουλάχιστον 20 πόντους και 10 ριμπάουντ!

Keywords
Τυχαία Θέματα