NBA | Κορυφαίος έκτος παίκτης ο Τζέι Αρ Σμιθ!

Φέτος είναι απλά ασταμάτητος -πραγματοποιώντας μία απ' τις καλύτερες σεζόν του στον μαγικό πλανήτη- και αποτελεί αν μη τι άλλο έναν απ' τους βασικούς λόγους της εξαιρετικής -μέχρι στιγμής- πορείας των Νικς... Ο λόγος φυσικά για τον Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος έκτος παίκτης της χρονιάς!

Το πέρασμα του 27χρονου εκρηκτικού γκαρντ των Νεοϋορκέζων από την Κίνα την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποδείχθηκε... ευεργετικό, καθώς φέτος ο Σμιθ κάνει πράματα και θάματα στο πλευρό του Καρμέλο Αντονι!

Ο άλλοτε σταρ

των Νάγκετς κέρδισε την άτυπη "μάχη" από τον -επίσης εξαιρετικό φέτος- Τζάμαλ Κρόφορντ και ήταν εκείνος που ανέδειξε η λίγκα καλύτερο έκτο παίκτη για το 2012-2013!

Ο Τζέι Αρ Σμιθ παρέλαβε μάλιστα το πανέμορφο βραβείο του σε εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν οι Νικς, βραβείο το οποίο αποτελεί και το σημαντικότερο "παράσημο" στη μέχρι τώρα καριέρα του!

Ο Τζέι Αρ Σμιθ στα 33,5 λεπτά χρόνου συμμετοχής κατά μέσο όρο που έπαιρνε μέχρι τώρα από τον Μάικ Γούντσον σημείωνε 18,1 πόντους (42,2% συνολ. σουτ, 35,6% τρίπ., 76,2% βολ.), 5,3 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1,2 κλεψίματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα