NBA | ΛεΜπρόν: "Δεν έκανε τίποτα κακό ο Πόποβιτς"

Οι Σπερς κινδυνεύουν με τιμωρία για την απόφαση του Γκρεγκ Πόποβιτς να αφήσει εκτός τους Ντάνκαν, Τζινόμπιλι, Πάρκερ και Γκριν στο ματς απέναντι στους Χιτ, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να δείχνει την στήριξή του στον προπονητή της ομάδα του Σαν Αντόνιο.

Οι Χιτ επικράτησαν των Σπερς με 105-100, αλλά αυτό που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν η απόφαση του Γκρεγκ Πόποβιτς να αφήσει εκτός ματς τους Τιμ Ντάνκαν, Τόνι Πάρκερ, Μανού Τζινόμπιλι και Ντάνι Γκριν, προκειμένου να τους ξεκουράσει. Ο κομισάριος του NBA,

Ντέιβιντ Στερν ήταν ξεκάθαρος και δήλωσε ότι οι Σπερς θα τιμωρηθούν γι' αυτή τους την ενέργεια. Όμως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι ο Πόποβιτς δεν έκανε κάτι κακό. "Δεν είμαι διατεθειμένος να ανακατευτώ με τις αποφάσεις του κομισάριου, Ντέιβιντ Στερν, αλλά δεν νομίζω ότι ο "Ποπ" έκανε κάτι κακό. Δεν είναι στους κανόνες, καποιος να σου λέει να μην στείλεις τους παίκτες σου αλλού ή στο σπίτι τους. Παρόλα αυτά, ο κομισάριος θα πάρει την απόφασή του και όλοι θα πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό", ήταν τα όσα δήλωσε ο Τζέιμς.

Keywords
Τυχαία Θέματα