NBA | ΜακΛίμορ: "Θα δουλέψω και θα κυριαρχήσω"

Έπειτα από την απογοητευτική του παρουσία στο Summer League του Λας Βέγκας, όπου είχε συνολικά μόλις 26/78 εντός παιδειάς και 7/36 από τη γραμμή του τριπόντου, ο Μπεν ΜακΛίμορ είναι αποφασισμένος να δουλέψει και να βελτιώσει όλες τις αδυναμίες του.

Ο 20χρονος γκαρντ (1,96μ.) επιλέχθηκε στο νούμερο 7 του ντραφτ του 2013 από τους Κινγκς, ωστόσο η μέχρι στιγμής

παρουσία του δεν δικαιώνει την επιλογή του Σακραμέντο, που περιμένει πολλά πράγματα από αυτόν τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, πολύς κόσμος θεωρεί υπερτιμημένο τον Αμερικανό άσο. Όμως, ο ΜακΛίμορ δεν πτοείται.

Για όλους αυτούς, λοιπόν, που δεν πιστεύουν και τόσο πολύ στο ταλέντο του, ο νεαρός παίκτης των "Βασιλιάδων", έχει να πει: "Ο κόσμος λέει ότι δεν έπρεπε να βρεθώ τόσο ψηλά στο ντραφτ και ότι είμαι υπερτιμημένος. Θέλουν να κυριαρχώ κάθε βράδυ και υπάρχουν βράδια που θα το κάνω. Έχω τεράστια ψυχικά αποθέματα μέσα μου. Αλλά είμαι ένας all-around παίκτης. Δηλαδή δεν γίνεται να εξαρτώνται όλα από εμένα και γνωρίζω ότι έχω πολλά πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψω".

Πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για το πόσο καλός είναι στον χειρισμό της μπάλας, ειδικά με το αριστερό χέρι. Τι λέει , όμως, ο ίδιος γι αυτό; "Δεν είναι έτσι, δεν ισχύει ότι δεν μπορώ να χειρίζομαι καλά την μπάλα. Σίγουρα, πάντως, μπορώ και καλύτερα και πρέπει να βελτιωθώ οπωσδήποτε. Παλαιότερα αγωνιζόμουν ως σέντερ επειδή ήμουν σχετικά ψηλός και έπαιζα στο ποστ. Ζήτησα από μόνος μου να αλλάξω θέση διότι ήθελα να γίνω πιο ευέλικτος και καλύτερος χειριστής.

Όσον αφορά την πίεση που ενδεχομένως αισθάνεται από την επιλογή του στο νούμερο 7 του ντραφτ, ο ΜακΛίμορ σχολίασε: "Η πίεση δεν με ενοχλεί. Ακούω τις κριτικές, αλλά απλά παίζω, δεν δίνω σημασία. Αυτό μου λέει και το τεχνικό επιτελείο στους Κινγκς. Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στο Σακραμέντο και να αρχίσω να δουλεύω πάνω σε πράγματα που έμαθα αυτή την εβδομάδα. Ήδη νιώθω την ομάδα σαν το σπίτι μου".

Keywords
Αναζητήσεις
maklimor vidio
Τυχαία Θέματα