NBA | Μέτοχος των Γκρίζλις ο "Πένι" Χάρνταγουεϊ!

Αλλάζουν χέρια οι Γκρίζλις και ανάμεσα στους νέους μετόχους φιγουράρει και το όνομα του άλλοτε σούπερ-σταρ των Μάτζικ, "Πένι" Χάρνταγουεϊ!

Ο Μάικλ Χέσλι... πουλάει και έχει ήδη βρει τους ανθρώπους που θα αποκτήσουν το πακέτο των μετοχών έναντι $350.000.000... Πρόκειται για έναν όμιλο επενδυτών, ο οποίος έχει γεμίσει... λάμψη από τους αστέρες που αποτελούν κομμάτι του! Μέσα στα ονόματα αυτά ξεχωρίζει και εκείνο του χρυσού Ολυμπιονίκη το '96 και άλλοτε All-Star γκαρντ των Μάτζικ, Σανς, Νικς και Χιτ, Ανφέρνι "Πένι" Χάρνταγουεϊ!

Ο 41χρονος πλέον "Πένι", που έκανε

πράματα και θάματα παρέα με τον Σακίλ Ο' Νιλ στο Ορλάντο, έχει γεννηθεί στο Μέμφις και έτσι πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στον όμιλο επενδυτών που θα αγοράσουν τις μετοχές των Γκρίζλις, ώστε να συνεισφέρει στα κοινά της ομάδας της γεννέτειράς του!

Βέβαια, πέραν του Χάρνταγουεϊ, υπάρχουν κι άλλα λαμπερά ονόματα που θα κατέχουν μετοχές των Γκρίζλις, όπως ο αστέρας του τραγουδιού και του κινηματογράφου, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ενώ παρών δήλωσε και ο σούπερ-σταρ του φούτμπολ, Πέιτον Μάνινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα