NBA | Μόντα Έλις, ο ευφυής!

Στο Γκόλντεν Στέιτ κυριαρχεί η απογοήτευση έπειτα από τη μετακίνηση του Μόντα Έλις στο Μιλγουόκι, αλλά και για το γεγονός πως οι Ουόριορς παρουσιάζονται πλέον αγνώριστοι –προς το χειρότερο- και μετράνε 4 σερί ήττες. Ωστόσο, ο 26χρονος άσος φαίνεται πως… το απολαμβάνει ιδιαίτερα στους Μπακς!

Τα "ελάφια" συνέτριψαν τους Μπλέιζερς στο Πόρτλαντ με 116-87, με τον Έλις να πραγματοποιεί ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση, καθώς σκόραρε 14 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην έκτη διαδοχική

επιτυχία της.

"Δεν μας εξέπληξε. Ξέραμε τι μπορούσε να κάνει", ανέφερε για τον Αμερικανό κόμπο γκαρντ ο τεχνικός των Μπακς, Σκοτ Σκάιλς, ενώ συνέχισε εκθειάζοντας τα προσόντα του και την προσωπικότητά του: "Έχει πολύ υψηλή μπασκετική ευφυΐα. Νομίζω, και αυτό είναι προς τιμή του, πως προσπαθεί να δέσει στην ομάδα και να δει πως παίζουμε και αγωνίζεται με αυτό τον τρόπο".

Ο Μόντα Έλις από την πλευρά του στάθηκε στην ομαδικότητα που διακρίνει τα ελάφια και στο γεγονός πως ευχαριστιούνται το μπάσκετ.

"Όλοι εδώ το διασκεδάζουμε, η μπάλα μοιράζεται σωστά και όλοι προσπαθούμε να παίρνουμε νίκες, έχοντας μια κοινή γραμμή πλεύσης", σχολίασε για την κατάσταση που έχει συναντήσει στο Μιλγουόκι ο 26χρονος σταρ και πρόσθεσε: "Αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για όλους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα