NBA | Παραμονή Χάουαρντ... μέσω Έλις!

Ότι περνάει από το χέρι τους είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι ιθύνοντες των Μάτζικ, προκειμένου να καταφέρουν τελικά να πείσουν τον Ντουάιτ Χάουαρντ να παραμείνει στο Ορλάντο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αμερικάνικες ιστοσελίδες, η διοίκηση των "μαγικών" έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με τους ανθρώπους των Ουόριορς, καθώς επιθυμεί να αποκτήσει τον Μόντα Έλις, δελεάζοντας με αυτό τον τρόπο τον "σούπερμαν".

Ο Αμερικανός σέντερ έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι κύριο μέλημά

του είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, κάτι το οποίο δεν μοιάζει εφικτός στόχος για την ομάδα του. Παράλληλα, μεταξύ άλλων έχει αποκαλύψει πως θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί μαζί με τον Έλις, ο οποίος φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, αφού βρίσκεται στην έβδομη θέση των σκόρερ στον "μαγικό κόσμο" με 22,2 πόντους ανά παιχνίδι.

Από την πλευρά του, το Γκόλντεν Στέιτ προτίθεται να συζητήσει μια καλή πρόταση για να ανταλλάξει τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ, ωστόσο δεν φαίνεται να ξεχωρίζει κάποιον παίκτη τον οποίο θα ήθελε να αποκτήσει από το ρόστερ των Μάτζικ.

Πάντως, το Ορλάντο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να κάνει... δώρο τον Έλις στον Χάουαρντ, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνει συμφωνία ανάμεσε σε τρεις και τέσσερις ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα