NBA | Παρελθόν από Τίμπεργουλβς ο Ρόι

Έπειτα από μια άκρως αποτυχημένη και συνάμα απογοητευτική σεζόν τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, ο Μπράντον Ρόι αποχώρησε από τη Μινεσότα, καθώς οι Τίμπεργουλβς προχώρησαν στη λύση του συμβολαίου του.

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ δεν κατάφερε να βρει την υγειά του ούτε στη Μινεσότα. Τα προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν για άλλη μια χρονιά να παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο στα παρκέ, μιας και τον άφησαν εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου. Η διοίκηση

των "λύκων" λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη την κατάσταση του Ρόι, αλλά και τα 5,3 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε το συμβόλαιό του να εισπράξει τη σεζόν 2013-2014, προχώρησε στην αποδέσμευσή του, ανακοινώνοντας το τέλος στη συνεργασία τους.

"Ευχόμαστε στον Μπράντον και την οικογένειά του να πάνε όλα καλά στο μέλλον", ήταν η τοποθέτηση του γενικού διευθυντή των Τίμπεργουλβς, Φλιπ Σόντερς, σχετικά με το "διαζύγιο" της ομάδας και του Αμερικανού άσου.

Ο Ρόι, ο οποίος έχει υποβληθεί σε επτά σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις στα γόνατα και δείχνει πως δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν κατά καιρούς, αγωνίστηκε φέτος σε 5 μόλις παιχνίδια της ομάδας της Μινεσότα, έχοντας κατά μέσο όρο 5,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ σε 24,4 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα