NBA | Πενθεί ο Ράιαν Άντερσον

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Ράιαν Άντερσον. Η σύντροφός του, ονόματι Τζία Άλεμαντ, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτη (14/8) σε ηλικία 29 ετών, αφού πρώτα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, με την είδηση να έχει βυθίσει στη θλίψη τον φόργουορντ των Πέλικανς και όχι μόνο.

Το νεαρό μοντέλο, γνωστό στο αμερικανικό κοινό από το reality show “The Bachelor”, βρισκόταν στην εντατική από τη Δευτέρα (12/8), ωστόσο δεν είχαν δοθεί επίσημες εξηγήσεις για το λόγο που διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Νέας

Ορλεάνης. Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, ο Άντερσον γυρνώντας σπίτι τη Δευτέρα αντίκρισε κάτι πολύ άσχημο. Η κοπέλα του ήταν λιπόθυμη και γι αυτό την μετέφερε αμέσως σε νοσοκομείο. Η Άλεμαντ εισήχθη στην εντατική, καθώς η ζωή της διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή και μετά από κάτι παραπάνω από μία μέρα απεβίωσε.

"Η Τζία ήταν ο πιο όμορφος άνθρωπος που γνώρισα, εξωτερικά και εσωτερικά. Πάντα χαμογελούσε κι έκανε τους άλλους γύρω της χαρούμενους. Είχε τεράστια επίδραση στη ζωή μου και όσοι τη γνώρισαν είναι ευλογημένοι", δήλωσε για το τραγικό συμβάν ο Ράιαν Άντερσον.

Η είδηση έχει σοκάρει άπαντες στο NBA και έχει βυθίσει στην θλίψη τον 25χρονο φόργουορντ, ο οποίος πενθεί το θάνατο της αγαπημένης του συντρόφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα