NBA | Πολ: "Το πήρε ο κόσμος!"

Έκπληκτος από την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στο "Staples Center" εμφανίστηκε ο... δήμιος των Γκρίζλις στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση, Κρις Πολ, ο οποίος προχώρησε σε μια άκρως... ελληνική δήλωση!

Ο ηγέτης των Κλίπερς ήταν πραγματικά απολαυστικός... Πέτυχε 26 πόντους, μοίρασε 11 ασίστ, μάζεψε 4 ριμπάουντ, ενώ έκλεψε και 4 φορές την μπάλα, όλα αυτά σε 41 λεπτά συμμετοχής! Μάλιστα, υπήρχαν φάσεις που στην κυριολεξία… βούταγε στο παρκέ με περίσσιο πάθος για να κερδίσει αυτός την μπάλα και έπειτα να οργανώσει την επίθεση.

Η ομάδα του Λος Άντζελες νίκησε για πρώτη φορά σε εντός

έδρας παιχνίδι των πλέι οφ έπειτα από έξι χρόνια και πλέον έχει το πάνω χέρι στη σειρά με τις αρκούδες.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο κάτι οι χαμένες βολές (13/30 σύνολο), κάτι οι τρίποντες βόμβες του Ρούντι Γκέι δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πήγαν να χαλάσουν τη γιορτή που είχε στηθεί. Εντέλει, όμως, η παρέα των Πολ και Γκρίφιν ήταν αυτή που χαμογέλασε με τη λήξη της αναμέτρησης.

"Έτσι το είχαμε σχεδιάσει", είπε χαριτολογώντας ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να μας χαρίσουν τίποτα. Δεν βρίσκονται ποτέ εκτός αγώνα, αφού έχουν έναν ηλεκτρισμένο σκόρερ σαν τον Ρούντι Γκέι".

"Χάσαμε 17 βολές; Κάναμε τέτοιο πράγμα;", αναρωτήθηκε έκπληκτος ο 27χρονος σούπερ σταρ των "Κλιπς", αλλά στη συνέχεια έδειξε ιδιαίτερα θυμωμένος από αυτό το γεγονός: "Δείχνει πόσο πολύ παλέψαμε, ωστόσο είναι απαράδεκτο που χάσαμε τόσες ελεύθερες βολές".

Οι φίλαθλοι του Λος Άντζελες μετέτρεψαν σε μια... κόκκινη θάλασσα το "Staples Center", με τον Πολ να στέκεται φυσικά σε αυτό το γεγονός και να επισημαίνει πόσο μεγάλη βοήθεια πήραν από τον κόσμο οι παίκτες.

"Δεν θα ξεχάσω με τίποτα το πρώτο μου παιχνίδι σε αυτό το στάδιο. Η ενέργεια που έβγαζε το κοινό και βλέποντας τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν συνέχεια, αυτό μας έδινε έξτρα κίνητρο. Ο κόσμος πήρε το παιχνίδι για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα