NBA | Πόποβιτς: "Ο Ντάνκαν έσωσε τον κ..λο μας!"

Οι Σπερς "ίδρωσαν", αλλά εν τέλει κατάφεραν να επιβληθούν των Καβαλίερς, ωστόσο για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να... βάλει το χεράκι του ο Τιμ Ντάνκαν (30π., 12 ριμπ., 5 τάπες, 4 ασίστ) ο οποίος... τα έκανε όλα και χάρισε τη νίκη στα "Σπιρούνια"!

Μάλιστα, ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξήγησε με τον δικό του... γλαφυρό τρόπο τι σημαίνουν τα κατορθώματα του Ντάνκαν, ωστόσο δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του...

"O Τιμ

(σ.σ. Ντάνκαν) μας "κουβάλησε" όλο το βράδυ, ήταν σπουδαίος, έσωσε τον κ..λο μας, δεν θα έπρεπε να γίνει όμως έτσι", υπογράμμισε με νόημα ο πολύπειρος τεχνικός των "Σπιρουνιών" για τη φοβερή και τρομερή εμφάνιση του αρχηγού του Σαν Αντόνιο, αλλά και για την μέτρια εμφάνιση -κυρίως αμυντικά- της ομάδας του και συμπλήρωσε: "Δίνουμε έμφαση σε αυτήν (σ.σ. στην άμυνα) εδώ και δυόμιση εβδομάδες αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Είτε πρέπει να μάθω άλλη γλώσσα, είτε δεν ξέρω και εγώ τι... Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τα έχουμε πετάξει όλα και είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτό...".

Απ' τη μεριά του, ο Μανού Τζινόμπιλι ξεκαθάρισε: "Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, τα πλέι οφ είναι στη γωνία και πηγαίνουμε χειρότερα απ' ό,τι στο ξεκίνημα της σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα