NBA | Πρόβλημα με Χίκσον

Τις υπηρεσίες του Τζέι Τζέι Χίκσον θα στερηθούν για τουλάχιστον δύο ακόμα παιχνίδια οι Κινγκς.

Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ (2,06μ.) τραυματίστηκε την Πέμπτη στην εντός έδρας ήττα των "βασιλιάδων" από τους Κλίπερς με 108-100, καθώς έπειτα από άλμα που επιχείρησε για να μαζέψει ένα ριμπάουντ, προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο του.

Ο Αμερικανός άσος έβγαλε ακτινογραφίες και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, με το ιατρικό επιτελείο του Σακραμέντο να αναφέρει πως έχει υποστεί κάταγμα.

Οι γιατροί θα εξετάσουν εκ

νέου τον Χίκσον, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, όταν οι Κινγκς επιστρέψουν την επόμενη βδομάδα από το τριήμερο ταξίδι τους. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κιθ Σμαρτ μετά το παιχνίδι που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής στο Λος Άντζελες, όπου γνώρισε την ήττα από τους Λέικερς με 115-107, θα αγωνιστεί την Κυριακή στο Φοίνιξ κόντρα στους Σανς, ενώ τη Δευτέρα θα ταξιδέψει στο Ντένβερ για να αντιμετωπίσει τους Νάγκετς του Κώστα Κουφού.

Ο σταρ των "βασιλιάδων" πραγματοποιεί μέτρια σεζόν φέτος, καθώς μετράει 4,9 πόντους και 5,1 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα