NBA | Προβληματισμός με Χάμιλτον

Πιο σοβαρό απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί από τους γιατρούς των Μπουλς είναι τελικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ριπ Χάμιλτον, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη σε ένα σύνδεσμο στο πέλμα του αριστερού του ποδιού.

Ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στην Τρίτη περίοδο της αναμέτρησης με τους Σίξερς το Σάββατο (1/12), ωστόσο επέστρεψε κανονικά στο παρκέ και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 πόντους. Οι ενοχλήσεις, όμως, δεν υποχώρησαν, κάτι που ανάγκασε τον Αμερικανό άσο να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ρήξη σε ένα σύνδεσμο.

"Ένιωσα

κάτι να φεύγει από τη θέση του και όλα αυτά έγιναν χωρίς να έχω κάποιον δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Πάντα λένε ότι οι χειρότεροι τραυματισμοί συμβαίνουν όταν δεν βρίσκεται κανείς δίπλα σου και δεν πάτησες πάνω στο πόδι κάποιου. Για αυτό φοβήθηκα, αν και δεν πονούσα πολύ", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Χάμιλτον για την κατάστασή του.

Να σημειώσουμε ότι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Σικάγο δεν γνωρίζει ακόμη πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, με τη διοίκηση των "ταύρων" να ανακοινώνει πως ο Χάμιλτον θα επιστρέψει στα παρκέ όταν τον αφήσουν τα συμπτώματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα