NBA | Ρίβερς: "Μας έριξαν νοκ άουτ..."

Deja vu του πρώτου ματς στη Νέα Υόρκη ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/4) ανάμεσα σε Νικς και Σέλτικς, με την παρέα του Καρμέλο Άντονι να "πνίγει" στην άμυνά της τους "κέλτες" στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνει άνετα στο 2-0.

Όπως και στην πρώτη συνάντηση των δύο "μονομάχων" για τα πλέι οφ του NBA, έτσι και στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα της Βοστώνης παρουσιάστηκε καλύτερη

στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη... παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών του Μάικ Γούντσον! Με επιμέρους σκορ 27-4 από το 23' έως το 32', οι Νικς μετέτρεψαν το 39-48 σε 66-52 και έβαλαν τα θεμέλια για τη δεύτερη νίκη τους στη σειρά, με τον Ντοκ Ρίβερς να είναι εμφανώς απογοητευμένος από την τροπή που πήρε ο αγώνας.

Ο τεχνικός των Σέλτικς τόνισε ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη στα δύο πρώτα δωδεκάλεπτα, όμως δεν κατάφερε να... τελειώσει τους Νικς, οι οποίοι στην επανάληψη... γρονθοκοπούσαν ασταμάτητα τους φιλοξενούμενους!

"Στο πρώτο ημίχρονο επιτεθήκαμε αλλά κρατήθηκαν και δεν μας άφησαν να τους ρίξουμε νοκ άουτ, κάτι που στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε μπούμερανγκ, αυτοί μας έριξαν νοκ άουτ με γροθιά. Πολλές γροθιές", σχολίασε χαρακτηριστικά για την εμφάνιση των "κελτών" και το τελικό αποτέλεσμα ο Ρίβερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα