NBA | Ρόντο: "Παλέψαμε με ψυχή"

Το βράδυ της Τρίτης πανηγύρισαν σπουδαίο διπλό μέσα στο Μαϊάμι με διαφορά οκτώ πόντων, ενώ χθες υπέταξαν στην παράταση και την Ατλάντα... Όπως βλέπουμε, λοιπόν, οι Σέλτικς είναι ασταμάτητοι και δείχνουν να βρίσκουν τη φόρμα τους σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της περιόδου.

Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έπειτα από την υπερπροσπάθεια και τη μεγάλη νίκη απέναντι στους Χιτ, αντιμετώπισε στο "Garden" τους Χοκς, οι οποίοι έδωσαν το τελευταίο τους ματς το προηγούμενο Σάββατο και είχαν άπλετο χρόνο να ξεκουραστούν... Ωστόσο, οι "κέλτες" έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και καρδιά πρωταθλητή, με αποτέλεσμα

να τους "καθαρίσουν" με 88-86!

Κέβιν Γκαρνέτ και Μπράντον Μπας με 22 και 21 πόντους αντίστοιχα, τράβηξαν όλο το... κουπί στο σκοράρισμα, όμως ο Ράζον Ρόντο ήταν για ακόμα μια φορά ο άνθρωπος που έκανε αθόρυβη, αλλά πολύ σημαντική δουλεία για τη Βοστώνη.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ μπορεί να έβαλε μόλις 10 πόντους, ωστόσο μοίρασε 20 (!) ασίστ και μάζεψε 10 ριμπάουντ, συμπληρώνοντας 19 διαδοχικά παιχνίδια με διψήφιο αριθμό σε τελικές πάσες! Πάντως, ο ίδιος στέκεται στην ομαδική δουλεία και στο γεγονός ότι όλοι αγωνίζονται και για τον συμπαίκτη τους.

"Συνεχίσαμε να παλεύουμε με μεγάλα ψυχικά αποθέματα απέναντι στους Χοκς. Παραμείναμε ενωμένοι, προχωρήσαμε μαζί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη στο τέλος", ήταν τα λόγια του 26χρονου σούπερ σταρ, ο οποίος στα δύο τελευταία ματς των Σέλτικς έχει αγωνιστεί 87 λεπτά από τα συνολικά 101.

Πλέον, η ομάδα της Βοστώνης έχει το ίδιο ρεκόρ (34-24) με Ατλάντα και Ορλάντο και δίνει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της τέταρτης ή ακόμα και της τρίτης θέσης στην Ανατολή, ώστε να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι "κέλτες" μετρούν αισίως οκτώ θετικά αποτελέσματα στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα