NBA | Σαν το παλιό καλό κρασί...

Ακούστηκαν πολλά για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην πλάτη, ωστόσο ο Στιβ Νας δείχνει ότι δεν... μασάει και συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο στο NBA, παρότι έχει βαδίζει αισίως στο 39ο έτος της ηλικίας του!

Με την αναμέτρηση στη Γιούτα να βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί, ο All Star πόιντ γκαρντ πήρε από το χέρι τους Σανς και με δύο εύστοχα καλάθια στα τελευταία 14 δευτερόλεπτα, χάρισε ένα σπουδαίο διπλό στην ομάδα του. Η νίκη του Φοίνιξ ήταν πολύ σημαντική, αφού με

αυτό το αποτέλεσμα ξεπέρασε στη βαθμολογία της Δύσης τους Τζαζ, σκαρφαλώνοντας στην ένατη θέση λίγο παρακάτω από Ρόκετς και Νάγκετς, που αμφότεροι έχουν ρεκόρ 29-25.

"Όταν είναι στο παιχνίδι, πιστεύουμε σε αυτόν. Πιστεύουμε ότι αν ο αγώνας είναι σε κρίσιμο σημείο, τότε αυτός θα πάρει πάνω του την κατάσταση, κάτι που έκανε και απόψε", σχολίασε για την εμφάνιση του Νας, ο συμπαίκτης του στους ήλιους, Σεμπάστιαν Τέφλερ.

Ο Στιβ Νας έβαλε μόλις 13 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ, ωστόσο μίλησε στο τέλος όταν η μπάλα έκαιγε, χαρίζοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη στην ομάδα του στα ραντεβού με τους Τζαζ. Οι Σανς σημείωσαν την Τρίτη διαδοχική επιτυχία τους και την 16η στα 23 τελευταία ματς, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένοι να μπουν.. με το έτσι θέλω στα πλέι οφ!

"Κερδίζουμε εμπιστοσύνη και έχουμε πίστη ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Όλα τα παιδιά κάνουμε καλή παρέα και δουλεύουμε σκληρά", ανέφερε με τη σειρά του Αμερικανός σταρ και πρόσθεσε:

"Όταν είχαμε ρεκόρ 12-19, τότε θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το στραβό δρόμο… Όμως, εμείς αγωνιστήκαμε σκληρά και επιμέναμε, με αποτέλεσμα τώρα να επιβραβευόμαστε για τη σκληρή μάχη που δίνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα