NBA | Στην εντατική ο Μπλέιλοκ

Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει τις τελευταίες ώρες ο παλαίμαχος NBAer Μούκι Μπλέιλοκ, καθώς νοσηλεύετε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, έπειτα από τροχαίο που προκάλεσε ο ίδιος. Νεκρή η γυναίκα που επέβαινε στο άλλο αμάξι, σώθηκε ως εκ θαύματος ο σύζυγός της.

Ο 46χρονος πρώην μπασκετμπολίστας οδηγούσε το αυτοκίνητό του (Cadillac Escalade 2010) στα νότια προάστια της Ατλάντα, όταν για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι. Και οι

τρεις τους μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο της Ατλάντα, με τον Μπλέιλοκ να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, τη γυναίκα να υποκύπτει στα τραύματά της και να χάνει τη μάχη με τη ζωή, ενώ ο σύζυγός της διέφυγε τον κίνδυνο. Ο Μπλέιλοκ είχε αρχικά διασωληνωθεί, ωστόσο όταν η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε οι γιατροί τον έβγαλαν από τη μηχανική υποστήριξη.

Να σημειώσουμε ότι σε βάρος του παλαίμαχου γκαρντ εκκρεμούσε από τις 21 Μαΐου ένταλμα σύλληψης για απουσία από δίκη σχετικά με κατοχή ναρκωτικών, που τον οδήγησε σε κατάσταση μέθης.

Στο παρελθόν, ο Αμερικανός αγωνίστηκε από το 1989 μέχρι το 2002 στο NBA και έγινε δύο φορές μέλος τη καλύτερης αμυντικής πεντάδας του πρωταθλήματος και ισάριθμες φορές αναδείχθηκε κορυφαίος στα κλεψίματα. Από το 1992 έως το 1999 έπαιξε στους Χοκς, ενώ επιπλέον φόρεσε τις φανέλες των Νετς και Ουόριορς, έχοντας κατά μέσο όρο 13,5 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ και 2,3 κλεψίματα.

Μέχρι σήμερα παραμένει ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία των Ατλάντα Χοκς, όπως επίσης και ο καλύτερος "κλέφτης". Στην καριέρα του αγωνιζόταν πάντοτε με το 10 στην πλάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα