NBA | Συμπαίκτης του Ντιρκ ο σούπερ Ντέντμον!

Τον MVP του NBDL για το 2012 που συνεχίζει μάλιστα και φέτος να... βγάζει μάτια στο πρωτάθλημα της αναπτυξιακής λίγκας, Τζάστιν Ντέντμον, είναι έτοιμοι να εντάξουν για δέκα ημέρες στο δυναμικό τους οι Μάβερικς, στην ύσταση προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ του μαγικού πλανήτη!

Ο 27χρονος "μπόμπερ", την περασμένη σεζόν ήταν για ένα φεγγάρι και συμπαίκτης με τους Φώτση και Μπουρούση στην Εμπόριο Αρμάνι, ωστόσο δεν κατόρθωσε να στεριώσει στην Γηραιά Ηπειρο,

ούτε και στους Σπερς και Ράπτορς που εμπιστεύτηκαν με δεκαήμερα συμβόλαια τις ικανότητές του -πριν μετακομίσει στο κοσμοπολίτικο Μιλάνο- μετά τα... όργια που έκανε στην αναπτυξιακή λίγκα με τους Austin Toros!

Ετσι, ο Ντέντμον τη φετινή σεζόν επέστρεψε στο... αγαπημένο του NBDL για λογαριασμό των Texas Legends, ξεκινώντας από 'κει που είχε σταματήσει και μάλιστα με... περισσότερη φόρα, αφού οι 22,8 πόντοι ανά αγώνα που του είχαν χαρίσει το βραβείο του πολυτιμότερου για το 2012 στην αναπτυξιακή λίγκα, "εκτοξεύτηκαν" στους... 26 κατά μέσο όρο σε 22 αναμετρήσεις με τους Τεξανούς!

Τα... πράματα και θάματα που παρουσιάζει και φέτος ο εκρηκτικός γκαρντ φαίνεται ότι... τρέλαναν και τους Μάβερικς, οι οποίοι θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους με δεκαήμερο συμβόλαιο, με σκοπό να ισχυροποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την περιφερειακή τους γραμμή, προσθέτοντας ακόμη μία πολύτιμη λύση...

Keywords
Τυχαία Θέματα