NBA | Θέλει να γίνει MVP ο Τζορτζ

Ο Πολ Τζορτζ φέτος ήταν απολαυστικός. Ανέβασε κατακόρυφα τους αριθμούς του, αποτέλεσε τον ηγέτη των Πέισερς, ανέβηκε επίπεδο σαν παίκτης και με βάση όλα τα παραπάνω έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Σε δηλώσεις που έκανε στο "slamonline.com", ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ (2,03μ.) των Πέισερς ανέλυσε τους στόχους και τις φιλοδοξίες του για το μέλλον, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να κατακτήσει

το βραβείο του MVP.

"Είμαι κοντά σε ότι θέλω να πετύχω και νομίζω ότι κάνω σωστά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Βλέπω τον εαυτό μου να αναδεικνύομαι MVP στο πρωτάθλημα. Αν δεν γίνει αυτό και δεν ηγηθώ της ομάδας μου για την κατάκτηση του τίτλου, τότε πιστεύω ότι θα πρέπει να θεωρούμαι... λίγος ως παίκτης. Στο κοντινό μέλλον θέλω να κερδίσω το βραβείο του MVP, να γίνω μέλος στην Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ και είμαι σταθερά All Star", εξήγησε ο Αμερικανός άσος της Ιντιάνα.

Πέρσι, πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του ανεβάζοντας τους αριθμούς σε όλα τα στατιστικά του, πλην τα δίποντα και τα τρίποντα. Σε 79 συμμετοχές και 37,6 λεπτά ανά παιχνίδι στην κανονική περίοδο είχε κατά μέσο όρο 17,4 πόντους, 7,6 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 1,8 κλεψίματα. Στα πλέι οφ ήταν ακόμα καλύτερος, καθώς μέτρησε 19,2 πόντους, 7,4 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ και 1,3 κλεψίματα μέσο όρο σε 19 ματς, με 41,1 λεπτά ανά αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα