NBA | Θέλουν Φρίλαντ και Κλαβέρ στο Πόρτλαντ!

Επίσκεψη πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα στην Ευρώπη οι ιθύνοντες των Μπλέιζερς, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά τον Τζόελ Φρίλαντ και τον Βίκτορ Κλαβέρ.

Η ομάδα του Πόρτλαντ φέτος δεν κατόρθωσε να μπει στα πλέι οφ, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στο μαγικό κόσμο στην 11η θέση της Δύσης με ρεκόρ 28-38, και πλέον ψάχνουν παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ τους και να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν.

Ο Βρετανός άσος της Μάλαγα

και ο Ισπανός άσος της Βαλένθια φαίνεται πως έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο των Μπλέιζερς, που θα προσπαθήσουν να τους φέρουν "πακέτο" στο Πόρτλαντ.

"Πραγματικά θέλουμε πολύ να φέρουμε και τους δύο παίκτες στην ομάδα μας", ανέφερε αρχικά ο Τσαντ Μπιουκάναν.

"Θα είμαστε πολύ επιθετικοί για να τους φέρουμε στο Πόρτλαντ για να υπογράψουν και του χρόνου να φοράνε τη φανέλα του συλλόγου μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να αποκτήσουμε και τον Τζόελ και τον Βίκτορ μαζί", κατέληξε ο γενικός διευθυντής των Μπλέιζερς.

Στη συνέχεια, ο Μπιουκάναν μίλησε ξεχωριστά για τον Φρίλαντ, ο οποίος είναι από τους καλύτερους "ψηλούς" στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά έχει ακόμα δύο χρόνια από το πενταετές συμβόλαιό του.

"Ο Τζόελ βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός και γίνεται καλύτερος. Είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση και θα πω ότι οπωσδήποτε είναι προτεραιότητά μας να τον αποκτήσουμε".

Από την πλευρά του, ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ δήλωσε μέσω του ατζέντη του: "Το NBA είναι όνειρο για αυτόν", υποστήριξε αρχικά ο Ράφα Κάλβο και συμπλήρωσε: "Αυτή είναι η κορυφή του βουνού για κάθε μπασκετμπολίστα. Αλλά αυτό πρέπει να έρθει την κατάλληλη στιγμή και με τις σωστές συνθήκες. Είναι ένα πολύ μεγάλο άλμα για τον πελάτη μου. Πρέπει να πάει με μια κατάσταση, η οποία θα βελτιώσει τον τρόπο που παίζει μπάσκετ και να έχει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Δεν πρόκειται να πάει σε μια ομάδα για να κάθεται και να βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο, ενώ παράλληλα θα βρίσκονται τρεις παίκτες μπροστά του στην ίδια θέση".

Keywords
Τυχαία Θέματα