NBA | Τριπλή ανταλλαγή για χάρη του Έβανς!

Στους Πέλικανς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ταϊρίκ Έβανς. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης ήρθε σε συμφωνία για τριπλή ανταλλαγή μαζί με εκείνες του Πόρτλαντ και του Σακραμέντο, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Από τη στιγμή που οι Πέλικανς του πρότειναν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 44 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Έβανς έδειξε πως θέλει να αποχωρήσει από τους Κινγκς. Και τελικά, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα. Για να γίνει αυτό, όμως, χρειάστηκε

να επέλθει συμφωνία για τριπλή ανταλλαγή!

Ο Έβανς (23χρ., γκαρντ/φόργουορντ, 1,98μ.) θα μετακομίσει από το Σακραμέντο στη Νέα Ορλεάνη, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Γκρέιβις Βάσκεζ (26χρ., γκαρντ, 1,98μ.), ο οποίος φέτος πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στο NBA, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους μέσους όρους του (13,9 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 9 ασίστ). Στην ανταλλαγή εμπλέκονται και οι Μπλέιζερς, οι οποίοι με τη σειρά τους παίρνουν τον Ρόμπιν Λόπεζ (25χρ., σέντερ, 2,13μ.) από τους Πέλικανς και δίνουν ένα μελλοντικό ντραφτ πικ δεύτερου γύρου στους "Βασιλιάδες" και τα δικαιώματα του σέντερ, Τζεφ Ουάιτι (Νο 39 στο φετινό ντραφτ) στους "Πελεκάνους".

Η τριπλή ανταλλαγή θα επισημοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα καθώς με βάση με τους κανονισμούς του ΝΒΑ δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν τις 10 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα