NBA | Ξεκινάει προπονήσεις ο Μπάινουμ

Ο Άντριου Μπάινουμ στάθηκε απίστευτα άτυχος τη φετινή σεζόν, καθώς εξαιτίας των προβλημάτων με τα γόνατά του και της διπλής επέμβασης που έκανε, δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε σε ένα ματς των Σίξερς. Ωστόσο, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Ντέιβιντ Λι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει προπονήσεις και να μπει σε ένα ρυθμό.

Η ομάδα της Φιλαδέλφεια τον απέκτησε με ανταλλαγή το καλοκαίρι του 2012, με την ελπίδα να την ανεβάσει επίπεδο και να δοθεί συνέχεια στην επιτυχημένη περσινή πορεία. Παρόλα αυτά,

τόσο ο Μπάινουμ όσο και οι Σίξερς βγήκαν χαμένοι από τη μεταγραφή, καθώς ο πρώην παίκτης των Λέικερς δεν έπαιξε καθόλου, ενώ η ομάδα απέτυχε να μπει στα πλέι οφ.

Το μέλλον του Αμερικανού σέντερ (2,13μ.) στη Φιλαδέλφεια είναι παντελώς άγνωστο μέχρι στιγμής, όμως ο ίδιος είναι έτοιμος να αρχίσει προπονήσεις. Μάλιστα, κατά τον ατζέντη του, θα είναι σε θέση να δώσει το παρών και στις πρώτες ημέρες του training camp, είτε βρίσκεται στους Σίξερς, είτε σε οποιονδήποτε άλλο οργανισμό!

"Την επόμενη εβδομάδα έχω την αίσθηση ότι θα συναντηθώ με μερικές ομάδες", δήλωσε σχετικά ο Ντέιβιντ Λι για τον 25χρονο σταρ, ο οποίος από την 1η του Ιούλη θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

"Στην Φιλαδέλφεια θα κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν. Δεν μπορώ να ελέγξω τις κινήσεις τους", πρόσθεσε ο μάνατζέρ του.

Keywords
Τυχαία Θέματα