N’JOY UNI-Basket | Ν’Joy UNI-Basket... όπως ΝΒΑ!

Η Φάση των 32 του 8ου Ν’Joy UNI-Basket και η φάση των 16 του κυπέλλου έχουν ξεκινήσει και επισήμως.

Το επίπεδο πλέον στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο είναι υψηλότατο, με τους παίχτες που συμμετέχουν να προέρχονται από ομάδες της Α1 και Α2 καθώς και Β και Γ εθνικής, όπως φυσικά και από τοπικές κατηγορίες.

Τα κλειστά γήπεδα του Δήμου Καλλιθέας που προς τιμήν του ο Δήμος έχει παραχωρήσει για να αθλείται η φοιτητική νεολαία, σφύζουν από ζωή και ένταση και αυτή θα κορυφωθεί μέχρι τις 8 Ιουλίου που θα είναι ο Τελικός.

Τα πρώτα αποτελέσματα έχουν καταφτάσει και

είμαστε εδώ για να σας τα ανακοινώσουμε:

Οι Milwaukee Sucks νίκησαν με διαφορά την ομάδα Χαβαλένθια 154-90, ενώ οι Iguana Pacers δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και έχασαν όπως ήταν αναμενόμενο από την ομάδα McNuggets 65-123.

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Kaladiakos και Cheliotis Β.C., γεμάτο θέαμα και πείσμα αλλά και run&gun επιθέσεις που ευνόησαν ...τους θεατές. Άλλωστε οι δυο παρατάσεις που είχαμε κατά την διάρκεια του αγώνα αυτού επαληθεύουν όσα σας είπαμε εδώ και καιρό για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος.

Και οι δυο ομάδες άξιζαν την πρόκριση, αλλά αυτή που ήταν πιο τυχερή ήταν η Cheliotis B.C. με το τελικό σκορ 130-119 να έχει ανοίξει μόλις στα τελευταία 90 δεύτερα.

Τέλος οι BCA έχασαν από τους Detroy Xiston 55-81. Αυτά ήταν τα πρώτα αποτελέσματα και αναμένουμε καυτά νέα το σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

Το N’JOY UNI-Basket διεξάγεται υπό την μεγάλη χορηγία του Ν’JOY της ΦΑΓΕ. Το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς δείχνει τον δρόμο για 5η συνεχόμενη σεζόν.

Νέος χορηγός στην φετινή διοργάνωση αποτελεί, όπως σας έχουμε αναφέρει, το www.ekdromi.gr το οποίο μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει την πρωταθλήτρια μέσα από την δωροθεσία του.

Τέλος, Το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά για 3η συνεχόμενη σεζόν! Δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για ένα φοιτητή... Απλή απογείωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα