N’JOY UNI-Basket | Οι ADI-GUYS πρωταθλητές στο N’JOY UNI-Basket 8!

Σε μια βραδιά που τα είχε όλα, οι ADI-GUYS (ΤΕΦΑΑ) νίκησαν 93-81 τους MILWAUKEE SUCKS (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ) και στέφθηκαν πρωταθλητές του N’JOY UNI-Basket 8.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Δευτέρα 8 Ιουλίου, στο κλειστό του Εσπέρου και από νωρίς, υπήρχε η αίσθηση ότι θα ακολουθήσει μια εκπληκτική μπασκετική βραδιά, καθ’ όλη την διάρκεια της οποίας μοιράστηκε σοκολατούχο γάλα N’JOY και άφθονο RED BULL για το κοινό που γέμισε τελικά τις κερκίδες.

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε με τον τελικό κυπέλλου, όπου

η ομάδα των Gamebreakers κατάφερε να κάνει το repeat της δεύτερης σε τάξη διοργάνωσης, κερδίζοντας 77-66 την επίσης πολύ καλή ομάδα των TEN, σε ένα παιχνίδι που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν αμφίρροπο και αρκετά θεαματικό.

Ακολούθησε το ALL STAR GAME, με την συμμετοχή πολλών καλών παιχτών, οι οποίοι προσπάθησαν να προσφέρουν ωραίες φάσεις για το κοινό που ήδη είχε κατακλύσει το γήπεδο. Στο ημίχρονο του ALL STAR , έλαβε χώρα ο διαγωνισμός τρίποντων με την συμμετοχή 13 αθλητών και τελικό νικητή τον Στέφανο Λαδικό από την ομάδα CSKA Vodkas.

Η γιορτή συνεχίστηκε με το δεύτερο ημίχρονο του ALL STAR GAME και με μια ευχάριστη αναμονή για τον μεγάλο τελικό. Μετά την προθέρμανση, ακολούθησε η φαντασμαγορική παρουσίαση των δυο φιναλίστ ομάδων, δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για το μεγάλο τζάμπολ.

Η πρώτη περίοδος, κάθε άλλο παρά αναγνωριστική ήταν, καθώς και οι δυο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο, με τους ADI-GUYS ωστόσο να υπερισχύουν. Από τους AGI-GUYS, ξεχώρισε ο Παπαργυρόπουλος, αφού με 13 συνεχόμενους πόντους έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, με αποτέλεσμα το επιμέρους σκορ της περιόδου να είναι 15-27.

Η δεύτερη περίοδος ήταν πιο ισορροπημένη, με τους MILWAUKEE SUCKS να προσπαθούν να ρίξουν τη διαφορά, στηριζόμενοι επιθετικά κυρίως στον Δημάκο, βρίσκοντας όμως απέναντι τους τον επιθετικό πλουραλισμό και τη δυνατή άμυνα των ADI-GUYS. Σκορ περιόδου 18-20.

Στο ημίχρονο του τελικού, έγινε ένας εκπληκτικός διαγωνισμός καρφωμάτων που καθήλωσε τους θεατές για ευνόητους λόγους. Νικητής ανακηρύχθηκε ο Θανάσης Αντετοκούμπο, ο οποίος ξεσήκωσε όλο το γήπεδο καρφώνοντας πάνω από τρία άτομα, μην αφήνοντας άλλη επιλογή στους κριτές, από το να τον βαθμολογήσουν με το απόλυτο 10. Ακολούθησαν βραβεύσεις για τον Αντιδήμαρχο Καλλιθέας κύριο Μαργωμένο Γεώργιο, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην διοργάνωση ως Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», υπό την αιγίδα του οποίου βρίσκεται το N’JOY UNIBASKET. Επίσης, τιμήθηκαν τρία σωματεία της Καλλιθέας για την προσφορά τους στον αθλητισμό (Έσπερος, Ίκαρος Καλλιθέας και Πόλις).

Ξεκίνημα Β΄ ημιχρόνου και οι Milwaukee sucks με ωραίες ατομικές ενέργειες (κυρίως του Ψαρόπουλου) κατάφεραν να κερδίσουν στο επιμέρους σκορ, αλλά τα τρίποντα των ADI-GUYS δεν τους επέτρεψαν να ρίξουν ικανά την διαφορά. Σκορ περιόδου 24-22.
Στην τελευταία περίοδο, οι Milwaukee sucks έκαναν την τελική αντεπίθεσή τους για να γυρίσουν το παιχνίδι με αρκετούς πόντους από τον Μοτσενίγο, αλλά Δέδες, Ντίπ, Καράβολας και Κουμπούρας πετυχαίνοντας κρίσιμα καλάθια απάντησαν, όταν η διαφορά είχε φτάσει ακόμα και στους 5 πόντους, διατηρώντας έτσι το προβάδισμα των ADI-GUYS ως το τέλος του μεγάλου τελικού. Σκορ περιόδου 24-24.

MILWAUKEE SUCKS: Ντιαλό 6, Δημάκος 22(2), Αντωνάκης 9, Ψαρόπουλος 16, Μοτσενίγος 21 (3), Κατσικάρης 5, Παπαδιονυσίου Σ. Καμπούρης 2.

ADI-GUYS: Βλάχος 10 (2), Κούκουρας 6 (2), Ποντικούλης 3 (1), Κουμπούρας 12(2), Καράβολας 7(1), Παπαργυρόπουλος 27(5), Σταμάτης, Δέδες 14(4), Ντίπ 14(2), Βουγιούκας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ: Μπίκας Βασίλης, Παπαφωτίου Πάνος, Ζακυστίδης Κώστας

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 81-93

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ: ADI-GUYS (ΤΕΦΑΑ)

MVP ΤΕΛΙΚΟΥ: ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΡΗΓΑΣ (ADI-GUYS)

MVP ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
1) ΧΑΡΑΚΤΗΝΟΣ ΜΑΚΗΣ (SHAKE N’ BAKE)
2) ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (MC NUGGETS)

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
ΜΟΤΣΕΝΙΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (MILWAUKEE SUCKS) 236 πόντους σε 9 παιχνίδια

Μετά το πέρας του τελικού και των πανηγυρισμών, σειρά είχαν οι βραβεύσεις. Αρχικά τιμήθηκε ο Αργύρης Καμπούρης, ως μεγάλη δόξα του ελληνικού αθλητισμού καθώς και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για την πορεία τους στον χώρο του μπάσκετ. Εν συνεχεία, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κύριος Μαργωμένος Γεώργιος μαζί με τον Αργύρη Καμπούρη τελέσανε τις απονομές στις διακριθείσες ομάδες και τους κορυφαίους παίχτες.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης παραμένει και φέτος το N’JOY, το απολαυστικό σοκολατούχο γάλα του ξεδιψά παίχτες, προπονητές (ενίοτε) αλλά και διαιτητές, για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Νέος χορηγός στην φετινή διοργάνωση αποτελεί το www.ekdromi.gr το οποίο μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει την Πρωταθλήτρια μέσα από την δωροθεσία του.

Τέλος, το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά για 3η συνεχόμενη σεζόν! Δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για ένα φοιτητή και ιδίως για έναν μπασκετμπολίστα φοιτητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα