N’JOY UNI-Basket | Πάμε… για κλήρωση

Ελάχιστα είναι τα παιχνίδια που πρέπει να διεξαχθούν ακόμα για να ολοκληρωθεί η Α φάση του 8ου N’Joy UNI-Basket.

Αφού ολοκληρωθούν και αυτά θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κλήρωση με τις ομάδες να προχωρούν στους 32. Τα σχέδια θα στρωθούν εκ νέου και ο καθένας θα οριοθετήσει τους στόχους του για να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στην κατάκτηση του τίτλου.

Ας μην προτρέχουμε όμως και ας προχωρήσουμε βήμα βήμα στις επόμενες φάσεις αρχίζοντας από μερικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών.

Τα Παλτά νίκησαν με 8 πόντους διαφορά την ομάδα ΟΥΚ 67-59, ενώ η ομάδα Gamebreakers

βρέθηκαν σε πάρα πολύ κακή ημέρα με αποτέλεσμα να χάσουν με μεγάλη διαφορά από την Tsounami Heat (48-90).

Σε κακή μέρα βρέθηκαν και οι Τροϊκανοί στο παιχνίδι με τους Ασχετμπολ μιας και οι δεύτεροι ξέφυγαν κατά πολύ στο σκορ (75-41). Οι Various Artists νίκησαν την John Shisco 77-68, ενώ οι FBI Lazzers έχασαν με 6 πόντους διαφορά από την CSKA Vodkas 53-59.

Οι Κομπάρσοι έδειξαν να φορμάρονται στην καλύτερη περίοδο νικώντας την ομάδα Αμφιδέξιοι 84-57, ενώ τέλος οι Άποντοι έχασαν με δέκα πόντους διάφορα από την ομάδα ΟΥΚ The originals 44-54. Αυτά ήταν μερικά αποτελέσματα από τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο, ενώ τα επόμενα θα είναι από τα πρώτα νοκ ουτ του πρωταθλήματος.

Στους χορηγούς, το N’JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των φοιτητών καθώς είναι το brand σοκολατούχου γάλακτος που αγαπήθηκε όσο λίγα γιατί πολύ απλά είναι το brand που έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό φοιτητικό θεσμό. Η συνεργασία με το RED BULL αρχίζει και αποκτά νόημα για τους φοιτητές όσο καλοκαιριάζει και τα ψυγεία γεμίζουν ενόψει playoffs για να δώσουν φτερά στους παίχτες όποτε χρειάζεται και ...πιστέψτε μας, χρειάζεται συχνά! Ο Όμιλος ΞΥΝΗ παραμένει χορηγός εκπαίδευσης δωροθετώντας τους Πρωταθλητές με σημαντικές υποτροφίες διαφορετικού ύψους η καθεμία αναλόγως της διάκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα