SPY | Γι’ αυτό «κόπηκε» ο Τεόντοσιτς

Το ξέρετε πλέον καλά μετά από τόσα χρόνια ότι χρειάζομαι μια… σπίθα για να πιάσω δουλειά και να αρχίσω να ψάχνω πράγματα. Κάτι να μου κινήσει το ενδιαφέρον βρε αδερφέ. Κι αυτό έγινε με την ανακοίνωση της μη παρουσίας του Μίλος Τεόντοσιτς στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Πολλούς δεν τους παραξένεψε το θέμα, αλλά εμένα μου έκανε τεράστιο γκελ. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» και νυν παίκτης της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να προλάβει το Ευρωμπάσκετ. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι χαίρει άκρας υγείας και ότι το πρόβλημα του ήταν μόνο με τη φυσική κατάσταση.

Ο Μίλος βέβαια δεν είναι και ο πρώτος αθληταράς. Με το μυαλό του παίζει κι αυτό λατρεύει και ο Ίβκοβιτς. Γιατί όταν ο Μίλος θέλει μπορεί και ακίνητος να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Ο Μίλος έλεγε σ’ όλους τους γνωστούς και φίλους ότι θα είναι στο Ευρωμπάσκετ και ότι δεν θα έχανε τη διοργάνωση. Ο Ίβκβοτς και έτοιμος να μην ήταν στο 100% δεν θα τον έκοβε γιατί πολύ απλά είναι ο Μίλος. Το αγαπημένο του παιδί.

Γιατί λοιπόν κόπηκε; Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι ξέροντας ότι ο παίκτης τους προέρχεται απ’ ένα σοβαρό τραυματισμό αξίωσαν από την Ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας να ασφαλίσει το συμβόλαιο του Τεόντοσιτς. Όλο το συμβόλαιο που φτάνει κοντά στα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Οι Σέρβοι δηλαδή έπρεπε να ξοδέψουν από τον προϋπολογισμό τους κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να ασφαλίσουν τον παίκτη. Η ΤΣΣΚΑ νομίμως το ζητούσε και παρά το γεγονός ότι ο «Σοφός» πήρε τηλέφωνο όποιον ήξερε και δεν ήξερε στη Μόσχα, οι Ρώσοι δεν άναψαν ποτέ το πράσινο φως χωρίς να δουν το ασφαλιστήριο.

Υ.Γ. Κι επειδή μου αρέσει να κάνω και προβλέψεις, θα πω ότι η Εθνική θα επιστρέψει με μετάλλιο στις αποσκευές της. Το έκτο από την καλύτερη Εθνική ομάδα της Ελλάδας, από το άθλημα που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες στιγμές χαράς στη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα