SPY | Η... συστατική επιστολή για τον "Δράκο"

Ποιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια στους Κινέζους για τον Παναγιώτη Γιαννάκη; Ενας φιλέλληνας, που έχει άψογη σχέση και έχει συνεργαστεί με την κινεζική ομοσπονδία μπάσκετ και κυρίως με τον πρόεδρό της..

Τις καλύτερες συστάσεις, λοιπόν, για τον "Δράκο" τις έκανε ένας Λιθουανός. Ο Γιόνας Καζλάουσκας έχει σαν δεύτερη πατρίδα του την Κίνα, αφού εργάζεται εκεί και φυσικά έχει καθίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Οταν άρχισαν οι συζητήσεις για τον Γιαννάκη, οι Κινέζοι αποφάσισαν να ρωτήσουν τον Καζλάουσκας, που ήξερε και ξέρει πολύ καλά τον Ελληνα κόουτς.

Ο Λιθουανός, λοιπόν,

είπε τα καλύτερα και οι Κινέζοι άκουσαν αυτό που ήθελαν. Γνώριζαν άριστα τον Γιαννάκη ως προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, ήξεραν το βιογραφικό του, αλλά ήθελαν και ακόμα μία γνώμη. Εχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Καζλάουσκας και και ειδικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ακούει με προσοχή τον παλιό προπονητή της Εθνικής Κίνας. Ο Γιόνας είπα τα καλύτερα και όλα πήραν το δρόμο τους.

ΥΓ: Η σχολή προπονητών θα γίνει άμεσα. Ανθρωπος του μπάσκετ με εξαιρετική πρόσβαση στην κυβέρνηση έκανε και πάλι σπουδαία δουλειά. "Καθάρισε", που λένε. Και δεν μιλάω για Υπουργούς, Υφυπουργούς ή άλλα τέτοια. Μιλάμε για άνθρωπο που δεν κοιτάζει τη δική του προβολή, αλλά αγαπάει το μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα