Α ΕΣΚΑ | Τα Οσκαρ της 14ης αγωνιστικής

Η 14η αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑ ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (27/1) και το Superbasket.gr σάς παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, τον MVP, τον ήρωα αλλά και τον προπονητή της βραδιάς.

Καλύτερη πεντάδα
1. Τρικαλιώτης (Μαρκόπουλο)

Ο πλέι μέικερ της ομάδας των Μεσογείων έκανε τα πάντα στην Ραφήνα, για να ανατρέψει η ομάδα του την διαφορά και να πάρει το μεγάλο διπλό.

2. Χρονόπουλος (Άρης Πετρούπολης)

Ο

έμπειρος γκαρντ του Άρη έκανε την διαφορά στον αγώνα με τα Μελίσσια οδηγώντας την ομάδα του σε μία ακόμα νίκη που την φέρνει μόνη της στην τρίτη θέση.

3. Αντωνίου (Εύνικος)

Ο φόργουορντ του Ευνικου έκανε τα πάντα στο μεγάλο διπλό στον Ζωγράφου που βάζει σε πλεονεκτική θέση την ομάδα των Λιοσίων στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στα πλέι οφ.

4. Μαυροειδάκος (Διαγόρας)

Ο Διαγόρας απέφυγε τα εμφράγματα στον αγώνα με τον Τυφώνα και οφείλει πολλά στον παόυερ φόργουορντ του, που με 22 πόντους έδωσε λύσεις στην επίθεση.

5. Μαντάς (Ηλιούπολη)

Το διπλό της ημέρας πέτυχε η Ηλιούπολη που διατηρείται σε τροχιά πλέι οφ. Ο σέντερ της για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν πολύ καλός και σίγουρα έχει εξασφαλίσει τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίχτη φέτος στην Α' ΕΣΚΑ.

Hero of the night

Σπίγγος (Μαρκόπουλο)

Με μία του βολή σε νεκρό χρόνο, το Μαρκόπουλο πήρε διπλό παραμονής στην Ραφήνα και κοιτάει ακόμα ψηλότερα πλέον.

MVP

Αντωνίου

Προπονητής της αγωνιστικής

Παπανικολάου (Εύνικος)

Ο Εύνικος έκανε το 2-0 στις αναμετρήσεις του με τον Ζωγράφου και με τη νίκη του έκανε ένα μεγάλο βήμα για την είσοδο του στα πλέι οφ. Ο τεχνικός της ομάδας των Λιοσίων οδηγεί τον Ευνικό σε μία πολύ καλή χρονιά, παρά τις αντίθετες προβλέψεις στο ξεκίνημά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα