Α ΕΣΚΑ | Τα όσκαρ της 3ης αγωνιστικής

Τη Δευτέρα (21/10) ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Α΄ΕΣΚΑ και το superbasket.gr σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, την καλύτερη πεντάδα αλλά και τον "ήρωα" της βραδιάς.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

1. Ντόκος (Διαγόρας Δρυοπιδέων)

Ήταν μόλις ο 8ος σκόρερ του ματς, 5ος σκόρερ για την ομάδα του. Για έναν "άσο" όμως η σημαντικότερη δουλειά είναι να "κάνει" καλύτερους τους συμπαίκτες του. Και το έκανε... Συν ότι πέτυχε το πιο σημαντικό σουτ στο ματς, όπου χάρισε τη νίκη στον Διαγόρα και την πρώτη θέση στη Βαθμολογία.

2.

Παπαδολιάς (Άρης Πετρούπολης)

Πρώτος σκόρερ, "βομβάρδισε" το αντίπαλο καλάθι με 22 πόντους και τρείς τριποντές βόμβες, βοηθώντας την να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι κόντρα στον Τυφώνα, παίρνοντας την 2η νίκη σε τρεις αγώνες.

3. Στρατομήτρος (Άγιοι Ανάργυροι)

Τρίτη νίκη για τους Αγ. Αναργύρους και δεύτερη σερί στον πόντο, στο ΡΟΥΦ αυτή τη φορά, με τον φόργουορντ της ομάδας να έχει 11 πόντους με 3 τρίποντα και να είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας.

4. Πέτρου (Μελίσσια)

Ο Πέτρου κάνοντας μια all around παρουσία στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αργοναύτη, βοήθησε την ομάδα του να ξεπεράσει το κακό ξεκίνημα του ματς και να φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση.

5. Μαντάς (Ηλιούπολη)

Οι 18 του πόντοι στο πρώτο ημίχρονο με ποσοστά... playstation, βοήθησαν την ομάδα του να πάει στα αποδυτήρια με άλλο αέρα και τελικά να επικρατήσει στον αγώνα με τον Προμηθέα.

MVP

Μαντάς (Ηλιούπολη)

Με 9/9 δίποντα βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Ηλιούπολη να μείνει μπροστά στο σκορ και να νικήσει, με τον ίδιο να τελειώνει το ματς με 26 πόντους.

HERO OF THE NIGHT

Γιώργος Ντόκος (Διαγόρας Δρυοπιδέων)

Εκτός από την οργάνωση του παιχνιδιού. έβαλε το σουτ της βραδιάς καθώς σκόραρε το τρίποντο με το οποίο ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πήρε το ματς στην έδρα του Απόλλωνα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Στρατικόπουλος (Αγ, Ανάργυροι)

Οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας έως τώρα μαζί με τον Διαγόρα, όντας αήττητοι στις τρείς αγωνιστικές που έχουμε διανύσει, έχοντας μάλιστα πάρει και δυο παιχνίδια στον πόντο που δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα