Α ΕΣΚΑ | Υφαντής: "Καταθέσαμε την ψυχή μας, για τον κόσμο μας"

Ο Μιχάλης Υφαντής, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Παπάγου απέναντι στο Σπόρτιγκ, με τον έμπειρο παίκτη να τονίζει ότι τη νίκη την έφερε ο κόσμος και ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του, κατέθεσαν την ψυχή τους για τους φιλάθλους.

Ο έμπειρος παίκτης μίλησε στο superbasket.gr μετά τη νίκη του Παπάγου κόντρα στο Σπόρτιγκ με 73-69, με τον Μιχάλη Υφαντή να πετυχαίνει 19 πόντους.

-Τι έκρινε απόψε το ντέρμπι κόντρα στον Σπόρτιγκ;

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας

γιατί έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Εγώ δεν κάνω προπόνηση εδώ και ένα μήνα και πηγαίνω απο αγώνα σε αγώνα. Έχω μεγάλο πρόβλημα στην γάμπα μου. Ο Λογοθέτης έπαθε ένα τράβηγμα την Κυριακή, παρ' όλα αυτά όταν βλέπεις αυτό τον υπέροχο κόσμο στο γήπεδο, να ξαναγεμίζει το "Σαλούν" μετά απο πάρα πολλά χρόνια, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταθέσεις την ψυχή σου για αυτήν την ομάδα. Το παιχνίδι το κερδίσανε οι φίλαθλοι και μετά οι παίκτες ".

- Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Σπόρτιγκ κρατούσε τα ηνία του ματς, ωστόσο καταφέρατε να πάρετε την μεγάλη νίκη. Τι πιστεύεις οτι έφταιξε για την ομάδα σου ;

"Ο Σπόρτιγκ ήταν πάρα πολύ καλά διαβασμένος, έβαλε όλα τα σουτ που είχε στην αρχή και απο κει και πέρα εμείς κάποια στιγμή χάσαμε πάρα πολλά σουτ και κάποια στιγμή θα τα βάζαμε και εμείς. Έτυχε να τα βάλουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, το ματς πήγε πάρα πολύ στην κόντρα. Καταφέραμε με ένα δικό μας τρίποντο και ένα που έχασε ο Σπόρτιγκ να πάρουμε το ματς ".

-Πως θα χαρακτήριζες την νίκη για την συνέχεια ;

"Είναι πολύ καθοριστική νίκη. Όποιο ματς παίρνεις, το προχωράς για να μπορέσεις να φτάσεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Εμείς θα κάνουμε ταμείο την τελευταία αγωνιστική πριν τα πλει οφ, ευελπιστούμε να είμαστε στα πλει οφ. Ο στόχος ήταν η παραμονή και να γεμίσουμε το γήπεδο. Γεμίζουμε το γήπεδο και απο κει και πέρα κάνουμε το καλύτερο".

-Φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος του πρωταθλήματος. Κάθε ομάδα έχει ένα δικό της στόχο απο δω και πέρα. Πιστεύεις οτι το πρωτάθλημα κρύβει εκπλήξεις ;

"Όλες οι ομάδες είναι δυνατές γιατί εμείς κερδίσαμε εκτος έδρας την Πεντέλη που ήταν πρώτη και χάσαμε στην έδρα μας απο το ΔΑΣΑΛ. Όλα τα ματς είναι τελικοί απο δω και πέρα, τρείς τελικοί ".

-Τι περιμένεις από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Χαλάνδρι;

"Μεγάλο ντέρμπι. Θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή με τον κόσμο στο πλευρό μας που μας ακολουθεί σε όλα τα γήπεδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα