Α ΕΣΚΑΝΑ | Ερμής: Τσατάλας, ο τέταρτος...

Ο Ερμής Πειραιά δεν σταματά να ενισχύεται. Ο Αντώνης Μάντζαρης εισηγήθηκε την απόκτηση του Παναγιώτη Τσατάλα και αμέσως η επιθυμία του έγινε... μεταγραφή από τον Λευτέρη Χρυσοφάκη.

Ο 22χρονος γκαρντ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως σμολ φόργουορντ, έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Αλίμου στην Α' ΕΣΚΑΝΑ και βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων της κατηγορίας. Ομως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί μια πρόταση από τον Ερμή και ο Τσατάλας

δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/05) και συνολικά ήταν η τέταρτη για την ομάδα του Πειραιά, που έχει ήδη εντάξει στο δυναμικό της τον Μάικ Ευαγγελίτση, τον Θέμη Φωτόπουλο και τον Λαέρτη Λοϊζίδη. Ο Παναγιώτης Τσατάλας, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανελληνίου, πραγματοποίησε ήδη την Τρίτη (28/05) την πρώτη του προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους» και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

"Εκτιμώ τον Αντώνη Μάντζαρη. Μου εξήγησε το πλάνο του και δεν μπορούσα να του πω όχι. Είναι τιμή μου που έγινα μέλος του Ερμή και υπόσχομαι να τα δώσω όλα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας", σχολίασε αρχικά ο Τσατάλας, που πέρυσι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την συμμετοχή στο διετές πρόγραμμα του Kirtland Community College στο Μίτσιγκαν ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως "είχα ακούσει τα καλύτερα για τον Ερμή που είναι μια ομάδα που παρέχει ασφάλεια στους αθλητές και μετά την εισήγηση του Αντώνη Μάντζαρη, όλες οι λεπτομέρειες λύθηκαν πολύ γρήγορα".

Keywords
Τυχαία Θέματα