Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Σιαμαντούρα: "Θέλω όσο τίποτα αυτόν τον τίτλο!"

Ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 Γυναικών κόντρα στον Αθηναϊκό και η "αρχιτέκτονας" της "πράσινης" αρμάδας Γιασεμή Σιαμαντούρα δεν έκρυψε τον... πόθο και την επιθυμία της για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος! Και ο λόγος; Η αγάπη της για το "Τριφύλλι"!

Τα όσα είπε η Γιασεμή Σιαμαντούρα στο Goal:

"Ανέλαβα πέρυσι την οµάδα και ο σχεδιασµός ήταν να προωθήσουµε νέα

παιδιά, να αποκτήσουµε έναν κορµό από νεαρές παίκτριες και να πρωταγωνιστήσουµε σε βάθος 5ετίας. Φέτος µε την απόκτηση της Τούλας Καλέντζου ο πήχης ανέβηκε κάπως, αλλά ποτέ δεν είχαµε ξεκινήσει µε τη λογική του πάµε για το πρωτάθληµα εδώ και τώρα. Τώρα µετά τη νίκη επί του Αθηναϊκού κάποιοι λένε ότι είµαστε το φαβορί. Εµείς λέµε όµως ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και υπάρχει δρόµος ακόµα. Σίγουρα δεν περιµέναµε να κερδίσουµε τον Αθηναϊκό µε τέτοια διαφορά. Περιµέναµε τη νίκη, αλλά περιµέναµε ότι θα µας δυσκόλευε ο αντίπαλός µας".

Η τεχνικός του "Τριφυλλιού" αναφέρθηκε και στην επόµενη µέρα: "Θα πάµε βήµα βήµα. Δεν φοβάµαι µήπως τα µυαλά των παικτριών µου πάρουν αέρα, γιατί όλα τα παιδιά είναι απόλυτα προσγειωµένα".

Οσο για το... μυστικό της επιτυχίας τόνισε: "Δεν υπάρχουν µυστικά. Δουλεύουµε σκληρά, έχουµε ένα εξαιρετικό υλικό και εξαιρετική χηµεία και µέσα σε όλα η διοίκηση και ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος είναι πάντα δίπλα µας σε ό,τι χρειαστούµε. Θέλω όσο τίποτα αυτόν τον τίτλο, καθώς νιώθω παιδί της οµάδας. Εχω παίξει στον Παναθηναϊκό και είµαι Παναθηναϊκός!".

Keywords
Τυχαία Θέματα