Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Τα Οσκαρ της 6ης αγωνιστικής

Ο Ιπποκράτης Κω και τρεις παίκτριες του Αθηναϊκού την περασμένη σεζόν, ήταν πρωταγωνίστησαν στην 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών... Τα Οσκαρ έχουν φυσικά και τους δύο πρωτοπόρους, το Ελληνικό και τον Παναθηναϊκό.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

1. Λολίτα Λύμουρα (Πρωτέας)

Ο Πρωτέας δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στο Ρύσιο και αν δεν αναλάμβανε δράση η Λολίτα Λύμουρα, ίσως να είχε υποστεί δεύτερη ήττα εκτός προγράμματος. Η 28χρονη πλέι μέικερ δεν μοίρασε ασίστ όπως συνηθίζει, αλλά ντύθηκε σκόρερ βλέποντας

τα δύσκολα. Είχε 16 πόντους με 1/2 βολές, 6/10 δίποντα, 1/4 τρίποντα, ενώ δεν ξέχασε και τα ριμπάουντ, αφού μάζεψε 12. Είχε 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη

2. Τζάκι Γέμελος (Παναθηναϊκός)

Εχει δώσει άλλη διάσταση στο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού.. Τούτη τη φορά φιλοδώρησε με 22 πόντους τον ΠΑΟΚ, έχοντας 1/2 βολές, 3/7 δίποντα και 5/8 τρίποντα. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Μάζεψε και 11 ριμπάουντ, είχε 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ έκανε και τρία λάθη. Κορυφαία των πρασίνων στην άνετη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ.

3. Τάνια Χαλιβέρα (Ελληνικό)

Εχει βρει ρυθμό και κάνει πολύ καλές εμφανίσεις... Ηταν η κορυφαία του Ελληνικού και στο Αλεξάνδρειο, απέναντι στον Αρη. Είχε 15 πόιντους με 6/8 δίποντα και 1/4 τρίποντα, μάζεψε και 12 ριμπάουντ, είχε 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος... Αν δεν ανέβαζε στροφές, ίσως η ομάδα της να είχε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα απέναντι στον Αρη.

4. Νεβίν Ρασίντ (Ιπποκράτης Κω)

Τα κάνει όλα και συμφέρει η MVP - ως τώρα - της Α1 γυναικών... Για άλλο ένα ματς ήταν ασταμάτητη, αφού είχε 28 πόντους με 6/9 βολές, 11/17 δίποντα, ενώ ακόμα πήρε 11 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ. Εκανε μόλις ένα λάθος και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ιπποκράτης νίκησε και τον Αθηναϊκό.

5. Σοφία Κυριακοπούλου (Ικαρος Κ.)

Ο Ικαρος είναι καλύτερος του αναμενομένου και ο κύριος λόγος είναι το δίδυμο των ψηλών της, η Μίλκοβα και η Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα φόργουορντ-σέντερ είχε 18 πόντους με 3/4 βολές, 6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, πήρε 4 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ και έκανε σπουδαία δουλειά στην άμυνα, στη μεγάλη νίκη του Ικαρου Καλλιθέας επί του Κρόνου.

MVP

Νεβίν Ρασίντ (Ιπποκράτης)

ΗΡΩΪΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

Ζωή Κεχαγιά (Ιπποκράτης)

Πέρασε 4 χρόνια στον Αθηναϊκό, πήρε 7 τίτλους και την Κυριακή βρέθηκε αντιμέτωπη απέναντι στην παλιά της ομάδα. Τελικά άφησε πίσω το παρελθόν, πέτυχε 18 πόντους (4/5 βολές, 4/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα), πήρε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και ήταν από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της νίκης του Ιπποκράτη.

ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μιχάλης Καπλανίδης (Ιπποκράτης)

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Ο Ιπποκράτης έχει ήδη 4 νίκες σε 6 ματς, έχοντας ρίξει στο καναβάτσο τον Πρωτέα και τον Αθηναϊκό... Η ομάδα της Κω παίζει επιθετικό μπάσκετ, πέτυχε 87 πόντους την Κυριακή και κερδίζει εκτός από τα ματς και τον θαυμασμό όλων όσοι ασχολούνται με το γυναικείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα