Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | (Ξανα)γράφει ιστορία...

Την τεράστια ευκαιρία να στεφθεί για ακόμα μια φορά αήττητος πρωταθλητής και να γράψει άλλη μία χρυσή σελίδα στην πλούσια ιστορία του έχει ο Αθηναϊκός.

Το συγκρότημα του Βύρωνα υποδέχεται σήμερα (28/4, 19:00) στο κλειστό της Εργάνης τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα των τελικών της Α1 Γυναικών και με νίκη θα κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς ήττα! Ο Γιώργος Ζευγώλης τόνισε πως η κατάκτηση του τίτλου είναι στο χέρι της ομάδας του και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτριών του. Παράλληλα, ευχήθηκε να διεξαχθεί ένα πολύ

μεγάλο παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσει ο Αθηναϊκός και να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από την άλλη, οι "πράσινες" γνωρίζουν ότι έχουν εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, ωστόσο φαίνονται αποφασισμένες να χαλάσουν τη γιορτή των γηπεδούχων και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους να πάρουν το διπλό, διατηρώντας, έτσι, ζωντανές τις ελπίδες τους για την κούπα.

Εκτός, όμως, από το μεγάλο τελικό, υπάρχει και η μονομαχία για την τρίτη θέση... Εσπερίδες και Πανιώνιος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο κλειστό του Εσπέρου στις 18:00, με τη δεύτερη αναμέτρηση να διεξάγεται στις 2 Μαΐου στη Νέα Σμύρνη.

Θέσεις 1-2
1η Αγωνιστική: 28/04/2012 Εργάνης 19.00 Αθηναϊκός ΑΣ – Παναθηναϊκός ΑΟ Καλδίρης, Θεωνάς (Δημητριάδης)
2η Αγωνιστική (αν χρειαστεί): 2/05/2012 Παναθηναϊκού 20.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – Αθηναϊκός Τσώνος Β., Καραβίτης (Σιώκας)

Θέσεις 3-4
1η Αγωνιστική: 28/04/2012 Εσπέρου 18.00 ΑΕ Εσπερίδες – Πανιώνιος ΓΣΣ Μαλανδρής, Πόντας (Ζώης)
2η Αγωνιστική: 2/05/2012 Ν.Σμύρνη 19.30 Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΕ Εσπερίδες Σκούτας, Παπαθανασίου (Μπουρνάς)

Keywords
Τυχαία Θέματα