Α2 | Κλείνει Λαμπρόπουλο η ΚΑΠ

Τη μεταγραφική της ενίσχυση για τη νέα χρονιά, που θα την βρει στο πρωτάθλημα της Α2, συνεχίζει η Αγία Παρασκευή, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου.

Ο 21χρονος σούτιγνκ γκαρντ (1,92μ.) φέτος φορούσε τη φανέλα του Μανδραϊκού, όπου υπήρχε τεράστια πίεση για την άνοδο στην Γ' Εθνική, η οποία τελικά δεν ήρθε, ωστόσο ο ίδιος έδειξε πόσο ταλαντούχος παίκτης είναι. Και πλέον φαίνεται έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του!

Οι άνθρωποι της ΚΑΠ

πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του νεαρού άσου, γι΄αυτό το λόγο θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ώστε να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει την επόμενη σεζόν, όπου θα αγωνίζεται στην Α2.

Η γρήγορη εκτέλεση και η ευχέρεια στο σκοράρισμα, ιδίως από μακρινή απόσταση, είναι δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του Λαμπρόπουλου ο οποίος είναι αρκετά δυνατός, αθλητικός και πολύ καλός χειριστής της μπάλας, όμως έχει και χτυπητές αδυναμίες σε ορισμένους τομείς. Συγκεκριμένα, στην πάσα και την άμυνα, ενώ πρέπει να περιορίσει τον ενθουσιασμό του, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που παίρνει πάνω του τραβηγμένες επιθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα