ΑΕΚ | Δικός της ο Παναγιωταράς!

Το "ναυάγιο" στις υποθέσεις των Μιχάλη Καμπερίδη και Δημήτρη Σταμάτη δεν πτόησαν την ΑΕΚ η οποία συνεχίζει απαρέγκλιτα το σχεδιασμό της... σαν να μην τρέχει τίποτα και μένοντας πιστή στο πλάνο... μέλλοντος που έχει θέσει επί τάπητος έκανε δικό της τον διεθνή Σπύρο Παναγιωταρά!

Ο 20χρονος πόιντ γκαρντ άρεσε πολύ στον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος τον τσέκαρε εδώ και καιρό και κατέληξε στο ότι είναι εξαιρετική περίπτωση με παρόν αλλά και... μέλλον! Ετσι, εισηγήθηκε την απόκτησή του στην "κιτρινόμαυρη" διοίκηση... Οπερ και εγένετο,

με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Παναγιωταρά στην ΑΕΚ είναι να πέσουν οι υπογραφές (σ.σ. πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας).

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές (σ.σ. Παίδων, Νέων) πόιντ γκαρντ αποτέλεσε και βασικό στόχο του Παγκρατίου, ωστόσο ο ίδιος εξέτασε τις προοπτικές και προτίμησε να φορέσει τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος.

Την περασμένη σεζόν ο Παναγιωταράς την πέρασε στην Γαλλία και την Λιμόζ υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα (απ' όπου τον γνώριζε ο κόουτς του Παγκρατίου Ντίνος Καλαμπάκος, όταν οι δυο τους συνυπήρχαν εκεί) κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, στον Πανιώνιο (εφηβικό και μέλος της ανδρικής ομάδας), στον Ικαρο Καλλιθέας (εφηβικό και μέλος της ανδρικής ομάδας) και στο Ελληνικό όπου ξεκίνησε το μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα