ΑΕΚ | Καπετανόπουλος: "Ακάθεκτοι στην τελική ευθεία"

Οι Κώστας Παπαδημητρίου, Βασίλης Τόγελος και Γιώργος Κατσαδήμας θα είναι οι εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής στη γενική συνέλευση της ΚΑΕ ΑΕΚ, με τον Βασίλη Καπετανόπουλο να δηλώνει ότι το πλάνο της οικονομικής εξυγίανσης οδεύει προς το τέλος του.

"Όταν παρίσταται το 100% των μετόχων δεν χρειάζεται πρόσκληση και δημοσιεύσεις. Αυτού του είδους η συνέλευση λέγεται αυτόκλητη. Θα μαζευτούν μια μέρα τα άτομα που θα καθορίσουν οι δύο πλευρές, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν προθεσμίες και θα υπογράψουν ένα

πρακτικό με τις τροποποιήσεις που αποφασίζονται για την εξυγίανση της ΚΑΕ. Το πρακτικό αυτό έχει γίνει σε σχέδιο, το οποίο έχει πάρει ήδη στα χέρια της η πλευρά Φιλίππου, ενώ ετοιμάζεται να πάει και στην Ερασιτεχνική. Θα υπογραφεί και τελειώσαμε! Έλειπαν μερικά τυπικά στοιχεία για τη νομιμοποίηση του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ. Αυτά τακτοποιήθηκαν σήμερα (χθες, 23/02) και προχωρούμε ακάθεκτοι. Η πλευρά Φιλίππου συμφωνεί στο πλάνο κι έτσι οδεύουμε προς την τελική ευθεία", ανέφερε στην "Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων" ο επικεφαλής του νομικού επιτελείου της εταιρίας.

Σε ερώτηση για τα "αγκάθια" που υπάρχουν, απάντησε: "Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το... κούρεμα των παλαιών οφειλών. Όσον αφορά στη νέα σύνθεση που θα προκύψει, θα εφαρμοστεί το σύστημα της απλής αναλογικής, όπως γίνεται και στις εκλογές της Ερασιτεχνικής. Θέλουμε να τελειώσουν όλα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα